Pirmojoje lygoje – etapo pabaigtuvės

Užvakar sužaistos paskutinės Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygos pirmojo etapo varžybos, o ateinantį savaitgalį jau prasidės kovos dėl galutinių pozicijų šių metų čempionate.

Vakar jau rašėme, kad 22-ojo turo rungtynes Klaipėdoje lygiosiomis 0:0 sužaidė vietos „Glestum” ir Gargždų „Banga”, o pastaroji pateko į stipriausiųjų lygos komandų šešetuką.

Kiti pirmo etapo paskutiniojo turo rezultatai: Kauno „LKKA ir Teledema” – Jonavos „Lietava” 4:1 (2:0), Ukmergės „Vilkmergė” – Kauno „Rodiklis” 0:3, Anykščių „Anykščiai” – Pakruojo „Kruoja” 1:4 (0:2), Tauragės „Tauras ir Erra” – Alytaus „Alytis” 0:8 (0:4), „Kauno jėgeriai” – Kėdainių „Nevėžis” 1:2 (1:1).

Antrajame etape abiejų šešetukų komandos tarpusavyje žais po vieną kartą. Turnyro organizatoriams sudarius varžybų tvarkaraštį paaiškėjo, kad Klaipėdos krašto komandos namuose žais po dvejas antrojo etapo rungtynes. Tolimesnis „Glestum” ir „Bangos” rungtynių tvarkaraštis:

rugsėjo 29 d. „Glestum” – „Kauno jėgeriai”, „Nevėžis” – „Banga”;spalio 6 d. „LKKA ir Teledema” – „Glestum”, „Banga” – „Lietava”;spalio 13 d. „Glestum” – „Tauras ir Erra”, „Alytis” – „Banga”;spalio 20 d. „Anykščiai” – „Glestum”, „Banga” – „Kruoja”; spalio 28 d. „Vilkmergė” – „Glestum”, „Rodiklis” – „Banga”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.