Pajėgiausi europiečiai vėl rinksis Klaipėdoje

Klaipėdoje trečią kartą vyks vienas didžiausių sportinės aerobikos renginių Europoje – Baltijos miestų sąjungos čempionatas.

Tiesa, šiemet, spalio 26-28 dienomis jos vyks ne lengvosios atletikos manieže, kaip anksčiau, o miesto Kūno kultūros ir rekreacijos centre.

Šių metų pirmenybėse laukiama panašaus skaičiaus sportininkų kaip ir praėjusiais metais – keli šimtai sportinės aerobikos atstovų ruošiasi atvykti iš Rusijos, Švedijos, Latvijos, Suomijos bei kitų valstybių – galutiniai komandų sąrašai paaiškės spalio 1-ąją, kai baigsis paraiškų teikimas.

„Dauguma komandų čia atvyks ir dėl to, kad ruošiasi Europos čempionatui – į Klaipėdą susirinksiantys sportininkai pajėgūs, o varžybos vyks ant naujos modernios dangos, įsigytos tik pernai”, – sakė viena iš pagrindinių čempionato organizatorių bei varžybų vyriausioji teisėja Violeta Masiulienės.

„Klaipėdos komanda taip pat pasiruošusi, galbūt pasirodysime netgi geriau nei praėjusiais metais”, – pridūrė ji.

Pernai Klaipėdos miesto sporto centro „Viesulas” ir sporto klubo „Gracija” sportininkai iškovojo medalius visų amžiaus grupių varžybose – suaugusieji laimėjo visų spalvų apdovanojimus, auksu sidabru ir bronza pasipuošė ir jauniai, jaunučių grupėje laimėtas sidabras, vaikai iškovojo bronzą.

Aukšti klaipėdiečių rezultatai tarptautiniuose turnyruose tik populiarina sportinę aerobiką uostamiestyje, todėl „Viesulo” sporto centras kviečia treniruotis 6-8 metų vaikus. Smulkesnė informacija telefonu 8652 92 776.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.