LCC tarptautinis universitetas švenčia jubiliejų

LCC tarptautinis universitetas rytoj švęs penkiolikos darbo metų Klaipėdoje sukaktį.

Paminėti šios datos, be universiteto bendruomenės, pakviesti ir miesto bei šalies valdžios atstovai, kitų aukštojo mokslo įstaigų, įvairių šalių ambasadų atstovai, darbdaviai.

Šventės pradžia numatyta 15 valandą. Oficialiojoje renginio dalyje, kurios metu simboliškai bus perkirpta šalia universiteto naujai iškilusio bendrabučio juostelė, ketina dalyvauti LCC universiteto direktorių valdybos nariai, JAV bei Airijos ambasadoriai, Baltarusijos ambasados atstovai, miesto meras.

16 valandą universitete vyks Tarptautinė kultūrų mugė, kurioje studentai pristatys savo šalis bei jų papročius. Šventę vainikuos valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva” pasirodymas.

Pasak LCC tarptautinio universiteto Komunikacijų ir dizaino skyriaus vadovo Justino Čekausko, šie metai universitetui ypatingi.

„Džiaugiamės ne tik jubiliejumi ir nauju pavadinimu, bet ir augančiu studentų miesteliu. Greta akademinių, sporto ir kultūros statinių užsienio rėmėjų lėšomis pastatytame bendrabutyje šiemet apsigyveno 196 studentai”, – sakė J. Čekauskas.

LCC tarptautinis universitetas yra Lietuvoje ir užsienyje pripažintas bakalauro laipsnį teikiantis universitetas, kuriame šiuo metu mokosi per 600 studentų iš 21 pasaulio valstybės – Airijos, Albanijos, Baltarusijos, Egipto, JAV, Kanados, Kazachijos, Kirgizijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Makedonijos, Moldovos, Nigerijos, Olandijos, Rusijos, Senegalo, Tailando, Ukrainos, Uzbekijos ir Vokietijos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.