Plaukikams – medalių lietus

Anykščiuose vykusiame sprinto festivalyje klaipėdiečiai iškovojo 13 medalių. Varžybose, kuriose susirinko beveik 500 sportininkų iš šešių šalių, pagerinta net 16 šalies rekordų. 100 m plaukimo nugara šalies iki 15 m. berniukų rekordą užfiksavo ir mūsų vandenis – Igoris Kozlovskis.

Jis taip pat buvo nepralenkiamas plaukdamas 50 m nugara ir 100 peteliške.

Tuos pačius atstumus pirmoji įveikė ir Evelina Rudytė. Abu mūsų miesto atletai pripažinti geriausiais savo amžiaus (gimę 1992-1993 metais) plaukikais.

Taip pat aukso medaliu, plaukdamas 50 m nugara, pasipuošė ir daugkartinis šalies rekordų autorius olimpietis Pavelas Suškovas. O dvigubai ilgesnį atstumą geriausias Klaipėdos vandenis įveikė antras.

„Šįkart varžybos buvo tikrai aukšto lygio – netrūko pajėgių užsienio plaukikų. Dabar didžiausią dėmesį sukoncentravau į magistro baigiamąjį darbą, tad pastaruoju metu ne kasdien spėju į treniruotes. Tačiau savo rezultatais esu patenkintas”, – „Klaipėdai” sakė P.Suškovas.

Dar atskirose amžiaus grupėse prizininkais tapo Simona Motiekaitė, Inga Šukytė, Kirilas Agapovas ir Romanas Garbuziukas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.