Pasiilgsta Klaipėdos gražuolių

Vaidotas Valiukevičius, pramogų pasaulyje geriau žinomas Milano pseudonimu, gyvena debiutino albumo laukimo nuotaikomis.

Pasak vaikino, albumui kūrinių jis turįs tiek, jog iškart būtų galima leisti dvigubą kompaktinį diską. Todėl sunku atrinki tas dainas, kurios skambės albume. Debiutinis albumas bus be pavadinimo. Milano teigimu, tokia praktika vyrauja visame pasaulyje.

Atlikėjas žada, kad antrajam, trečiajam bei vėlesniems albumams pavadinimus tikrai sugalvos.

– Visi nekantriai laukia Tavo debiutinio albumo. Kada gi jis išvys dienos šviesą?

– Dabar dėlioju paskutinius štrichus. Albumas išvys dienos šviesą per mano gimtadienį – gegužės 27 dieną. Be to, visai netikėtai ekspromtu gimė dar viena daina, kuri greitai pradės skambėti radijo stočių eteryje. Daina vadinasi „Vėl ir vėl”. Ji apie tai, kaip ilgai draugavus su žmogumi, išsiskiria keliai, tačiau praėjus tam tikram laikui vėl kažkas atsitinka ir tu vėl ir vėl grįžti, vėl ir vėl darai klaidas, vėl ir vėl tiki.

– Kas Tave įkvėpė parašyti tokią dainą?

– Turbūt gyvenimas. Dainos ne visąlaik gimsta iš tų situacijų, kurias pats patiri. Kartais tereikia pagalvoti, kas būtų, jeigu būtų – tada ir sukuri dainą.

– Bene geriausia reklama Tavo dar neišleistam albumui buvo nevienareikšmiškai vertinama fotosesija, kuri papiktino net ir įstatymo sergėtojus.

– Tokia albumo viršelio idėja bendrai kilo man, Egmontui Bžeskui bei Arui Vėberiui. Šios fotosesijos mintis paprasta – parodyti, jog aš likimą laikau savo rankose, esu savo likimo kalvis. Norėdami tai pavaizduoti pagalbon pasikvietėme keturias merginas, ant kurių nugarų buvo nupieštas Feng Shui likimo kodas. Merginos simbolizuoja keturias stichijas: vandens, ugnies, žemės, oro, bet pagal Feng Shui tai būtų augalų stichija. Nesinorėjo ženklų piešti ant kėdžių ar popieriaus lapų. Juk ant merginų nugarų gražiau. Nors ir fotosesija sukėlė daug kalbų, tačiau nubausti nebuvome. Vėliau nuotraukos buvo pripažintos kaip autorinis meninis kūrinys, kuris neturėtų daryti žalos.

– Kaip apibūdintum savo karjeros situaciją – ar tai tyla prieš didelį sprogimą?

– Žingsnis po žingsnio einu didesnių siekių link. Be abejo, tai nėra mano karjeros pradžia, tačiau tai tikrai nėra tai, ko aš norėjau pasiekti daugiausia. Norėčiau save realizuoti kūryboje ir jaučiu, kad galiu suteikti džiaugsmą kitiems. Malonu gauti atsiliepimų, kai pasako, jog kažkokia daina pakėlė žmogui nuotaiką arba klausydamas kūrinį žmogus rado panašumų su savo gyvenimu. Smagu, kai nors vienam žmogui suteikiu džiaugsmo. Tada ir pats jaučiuosi laimingas.

– Minėjai, kad gauni laiškų, kuriuose rašoma, jog esi gražus. Kokios Tau merginos gražiausios?

– Lietuvės man gražiausios. Kartą su vienu draugu vos tik įvažiavę į Klaipėdą iškart pastebėjome, jog klaipėdietės tikrai skiriasi. Manyčiau, kad klaipėdietės labiau pasitempusios, pasipuošusios. Su draugu galvojome, kodėl taip yra ir sugalvojome. Viena iš priežasčių gali būti ta, jog uostamiestis visgi mažesnis miestas, ten lėtesnis gyvenimo tempas, merginos turi daugiau laiko sau – jos visur gali vaikščioti apsiavusios aukštakulnius. Tuo tarpu vilnietės dažniausiai avi „kedus” ir bėga, kad tik greičiau būtų. Mano draugas neseniai buvo Klaipėdoje ir sakė, kad jau prasidėjo trumpų sijonų sezonas. Klaipėdoje gyvenau septynerius metus ir man šis miestas asocijuojasi su gera nuotaika ir gražiomis merginomis.

– Kaip šiuo metu Tau sekasi meilėje?

– Aš vis dar kelyje. Kol kas neištrūkstu iš tų pačių draugų bei veiklos rato. Nes su tais pačiais žmonėmis ir dirbu, ir linksminuosi. Nėra kada ir kaip susitikti naujų žmonių. O tam pačiam rate būdamas niekaip nerasiu to kito žmogaus. Jei jau iki dabar neradau, tai ir nerasiu. Kita vertus, šiuo metu turiu gana daug veiklos, todėl net ir ieškoti kito žmogaus neturiu kada.

– Neretai scenos žmonės tampa poromis. Gal esi nusižiūrėjęs kokią dainininkę?

– Gali nusižiūrėti kažką, bet tas žmogus tavęs gali nenusižiūrėti. Simpatijų daug, o ar tai vystysis, dar neaišku.

– Tave dažnai mato įvairiuose vakarėliuose. Ar pretenduoji tapti vakarėlių liūtu?

– Manau, kiekvienas nori atsipalaiduoti, o vakarėliuose tą galima geriausiai padaryti. Be to, ten susitinki su bendraminčiais. Tikrai nesu vakarėlių liūtas. Iš tikrųjų kartais mėgstu pabūti ir vienas. Taigi nesu nei liūtas, nei arklys, nei žiurkė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.