„Bizpak/DPD” siuntų skaičius išaugo 34 proc.

Smulkių siuntų pristatymo paslaugą „Bizpak/DPD” teikiančios kompanijos UAB „Baltic Logistic System Vilnius” 2005 metų pardavimai sudarė 27,6 mln. litų. Tai 39 proc. daugiau nei 2004 metais. Praėjusiais metais kompanija pervežė 1,6 mln. siuntų – trečdaliu (34 proc.) daugiau nei 2004 metais ir net du kartus (99 proc.) daugiau nei 2003 metais.
„Per praėjusius metus ypač išaugo tarptautinių siuntų pervežimo rodikliai – palyginus su 2004 metais šių siuntų skaičius išaugo 1,5 karto ir buvo 19 kartų didesnis nei 2003 metais. Tai rodo, jog šalies įmonės savo veiklą plėtoja ne tik Lietuvoje, bet vis dažniau užmezga partnerystės santykius ir su užsienio šalių kompanijomis, o vienas iš kiekvienos įmonės sėkmingos veiklos garantų – saugūs, greiti ir patikimi logistikos sprendimai”, – sakė UAB „Baltic Logistic System Vilnius” generalinis direktorius Vytautas Kudzys.
Pasak jo, Lietuvoje veikiančios logistikos kompanijos per pastaruosius metus suformavo savo nuolatinių klientų tinklą, todėl artimiausiais metais paslaugos „Bizpak/DPD” augimą lems bendra visos smulkių siuntų pristatymo paslaugų rinkos plėtra. Tikimasi, jog po kelerių metų dar labiau suaktyvėjus Lietuvos tarptautinei prekybai turėtų suintensyvėti ir smulkių siuntų pristatymo paslaugų pardavimai.
Rinkos tyrimų kompanijos „TNS Gallup” 2005 m. rugsėjo mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Bizpak/DPD” paslaugą žino 98 proc. Lietuvos įmonių, o baigiantis metams ši paslauga konkurse „Lietuvos metų gaminys 2005” buvo apdovanota sidabro medaliu.
Praėjusiais metais įmonė „Baltic Logistic System Vilnius” atidarė vieną didžiausių Baltijos šalyse siuntų rūšiavimo terminalą Kaune, įdiegė paslaugą „Collection Request”. Tai siuntų gabenimo iš 15 Europos Sąjungos valstybių į Lietuvą paslauga, kurią klientas užsisako ir už kurią atsiskaito Lietuvoje.
Šiais metais UAB „Baltic Logistic System Vilnius” planuoja Lietuvos rinkai pristatyti naujas vieno didžiausių Europoje siuntų pristatymo tinklo DPD (ang. „Direct Parcel Distribution”) paslaugas – skubių siuntų pristatymo paslaugą „Express” ir siuntų pristatymo galutiniam vartotojui paslaugą B2C (ang. „Business-to-Consumer”). DPD tinklo pilnateise nare įmonė tapo 2004 m., kai visas jos akcijas įsigijo trečia pagal dydį Europoje siuntas gabenanti Prancūzijos pašto kompanija „GeoPost”.

UAB „Baltic Logistic System Vilnius”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.