Trečiadienė Adams

Trečiadienė Adams (Wednesday Addams) yra išgalvota veikėja, priklausanti Adamsų šeimos franšizei. Ji yra Mirtišės ir Gomezo Adamsų dukra ir turi jaunesnįjį brolį vardu Pūgžlys. Trečiadienė pasižymi tamsia ir makabriška asmenybe, turinčia susidomėjimą mirtimi ir makabriškais dalykais. Ji dažniausiai dėvi juodą suknelę su baltu apykakliu ir turi ilgus, juodus, susukusius plaukus.

Trečiadienė Adams pirmą kartą pasirodė originalioje Adamsų šeimos komiksų juostoje, kurios autorius yra Charles Addams, 1938 metais. Vėliau ji pasirodė 1964 m. televizijos seriale, 1991 ir 1993 m. filmuose bei 2010 m. Broadway muzikale.

Populiariojoje kultūroje Trečiadienė Adams tapo tamsaus humoro ir gotų subkultūros simboliu. Ji dažnai vaizduojama kaip maištinga ir nepriklausoma jauna moteris, kuri iššaukia visuomenės normas ir priima savo unikalias interesus bei asmenybę.

2022 m. pasirodė fantastinė komedija Trečiadienė (Wednesday), kurią kūrė Al Gough ir Miles Millar Netflix platformai. Tai komedijos – dramos žanro serialas, kuris sutelkia dėmesį į veikėją Trečiadienė Adams ir jos metus, praleistus mokiantis Nevermore akademijoje.

Šiame seriale pristatoma nauja aktorė, Jenna Ortega, kuri vaidina pagrindinę veikėją Trečiadienę. Catherine Zeta-Jones ir Luis Guzmán taip pat vaidins jos tėvus, Mirtišę ir Gomezą Adamsus. Seriale tyrinėjami Trečiadienės santykiai su klasės draugais ir mįslinga dvasių žudynių serija, kuri siaubia vietinę bendruomenę. Serialas jau sukėlė didelį susidomėjimą tarp Adamsų šeimynėlės gerbėjų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

5 atsiliepimai į "Trečiadienė Adams"

  1. Adams gerbėjas

    Labai myliu trečiadienę adams. Pridėjau daugiau jos nuotraukų.

  2. Adams gerbėjas

    labai gražu

  3. man labai patinka

  4. Adams gerbėjas

    teip

  5. Adams gerbėjas

    adams adams adams

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.