Su M.Galkinu atvyksta ir A.Pugačiova

Viena labiausiai mėgstamų Rusijos pramogų pasaulio atstovų porų – Maksimas Galkinas ir Ala Borisovna Pugačiova – kartu atvyks ir į Palangą, kur rugpjūčio 15 dieną žymusis humoristas surengs savo pasirodymą Palangos vasaros estradoje.

Prieš kelias dienas koncerto organizatoriai sulaukė M.Galkino atstovų skambučio ir prašymo rezervuoti Rusijos estrados primadonai atskirus apartamentus geriausiame kurorto viešbutyje.

Žiniasklaidoje plačiai aprašytas M.Galkino ir A.Pugačiovos romanas greitai turėtų pasiekti apogėjų – poros vestuvės numatytos šį rudenį M.Galkino pilyje, kurios statybos darbai jau beveik baigti. Garsioji pora kartu viešėjo ir Jūrmaloje, kur vyko jaunųjų atlikėjų konkursas „Novaja Volna”.

32 metų M.Galkinas Rusijoje ir už jos ribų dažnai apibūdinamas kaip „žavus”, „talentingas”, „nepakartojamas”. Šis jaunas žmogus išgarsėjo kaip parodijų meistras, dainininkas, aktorius ir laidų vedėjas. Dar besimokydamas vidurinėje mokykloje M.Galkinas ėmė parodijuoti bendraklasius, mokytojus ir mokyklos direktorių, o būdamas 13 metų pirmą kartą pabandė parodijuoti paskutinį Sovietų Sąjungos vadovą Michailą Gorbačiovą. Būtent M.Gorbačiovo parodija M.Galkinui atvėrė kelią ir į didžiąją sceną.

Pradedantį parodijų meistrą pastebėjo Borisas Brunovas ir pakvietė į savo Estrados teatrą. Netrukus jaunasis artistas ėmė gastroliuoti su rusų humoro grandu Michailu Zadornovu.

2001 metais M.Galkinas buvo apdovanotas „Triumf” ir „Zolotoj Ostap” premijomis, jo veidas vis dažniau ėmė šmėkščioti televizorių ekranuose. Vėliau M.Galkinui prodiuseriai patikėjo vesti laidą „Kas nori tapti milijonieriumi?”, ką jis daro iki šiol. Beje, jis jauniausias iš visų 57 pasaulio šalyse rodomos šios laidos vedėjų.

Rusijos žiniasklaida taip rašo apie M.Galkiną: „Jį myli visa šalis. Galkino populiarumas gerokai pralenkė jo parodijuojamų žmonių populiarumo reitingus.” M.Galkinas įeina į populiariausių atlikėjų penketuką, kiekvieną jo pasirodymą Rusijoje ir gastrolėse lydi anšlagai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

6 atsiliepimai į "Su M.Galkinu atvyksta ir A.Pugačiova"

  1. na

    💡 man tai tas pats . o kodėl ne su kir kir korkor ko ko rovu?

  2. siaip sau

    8) 🙄 reklama ir tiek o pagaliau tegul uzsi,,,,,

  3. nerka

    absurdas,netikiu,kad si pora tuokiasi 🙄

  4. cha cha

    močiute prižiūrės anūką 😀

  5. ~

    PINIGAI PINIGAI PINIGAI

  6. Lietuviai, nepavydėk šio garbingo amžiaus moterei. Koks skirtumas, kad Pugačiovai 62 metai, svarbu, kad širdyje ji dar jauna, o be to ji save labai prižiūri ir neatrodo taip kaip atrodo eilinė 62 metų „močiutė”. Duodu 100%, kad nė viena jauna lietuvaitė neapsuktu galvos Galkinui. Jis domisi talentingomis, protingomis moterimis, o Lietuvoje tokių nerasta. Ir kada jūs suprasit, kad Pugačiova yra tobula ir žavės visus net po savo mirties. Jau kiek laiko kaip ji nedainuoja, bet visos jos dainos iki šiol populiarios. Dar kartą kartoju – NUSTOKIT PAVYDĖT !!! Nes keliattik juoką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.