Gaisras pasiglemžė „Iki” turtą

Naktį į pirmadienį užsidegė Panevėžyje, Aukštaičių gatvėje, esanti „Iki-Stumbras” parduotuvė.

Gaisras kilo baigiantis 23-čiai valandai. Nustatyta, kad iš pradžių užsidegė pusiau uždarame parduotuvės kieme stovėjęs plastikinis šiukšlių konteineris, nuo jo ugnis persimetė ant skarda dengto pastato stogo. Nuo stogo užsidegė administracinės parduotuvės patalpos, uždūmyta 600 kv. m. prekybos salė.

UAB „Palink”, valdančios „Iki” prekybos centrų sistemą, komunikacijos direktorius Tomas Vaišvila LŽ teigė, kad užsidegė ne prekybos centrui, o kitoms tame pačiame pastate įsikūrusioms įstaigoms priklausantis šiukšlių konteineris. Priežastys, kodėl užsidegė ar buvo padegtos šiukšlės, nustatinėjamos.

Greta prekybos centro įsikūrusio turgaus ir gretimų namų gyventojai tvirtina, kad užsidegusiame konteineryje, kaip, beje, ir daugelyje kitų, stovinčių įvairiose miesto vietose, kapstydavosi „gėrybių” ieškantys benamiai, tad jie ir galėjo sukelti gaisrą.

Vakar „Iki-Stumbras” dėl techninių kliūčių nedirbo. T.Vaišvila tvirtino, kad dėl prekybos salės uždūmijimo teks išmesti nemažai parduotuvės prekių, remontuoti patalpas. Anot komunikacijos direktoriaus, sugadintas parduotuvės turtas buvo draustas, tad tikimasi, kad draudikai kompensuos patirtus nuostolius. Šiuo metu skaičiuojama, kiek nuostolių padarė kilęs gaisras.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Gaisras pasiglemžė „Iki” turtą"

  1. Kaimietis

    Nu ir tegul sau pleška į sveikatą!!! 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.