Penktas kartas nemeluoja

Į Rusiją, atrodo, grįžo carienė Jekaterina II. Bent jau taip elgiasi estrados karalienė Ala Pugačiova. Ji ruošiasi penktai santuokai su perpus jaunesniu humoristu Maksimu Galkinu.

Šis jau nupirko mylimajai sužadėtuvių žiedą už 1 mln. JAV dolerių (apie 2,2 mln. litų). Kaip teigia laikraštis „Žizn”, žiedą humoristas nupirko atvykęs gastroliuoti į Latvijos kurortą Jūrmalą. Čia jis iš karto surengė reidą po juvelyrikos parduotuves ir, kaip teigiama, pasirinko baltojo ir geltonojo aukso „Cartier” firmos žiedą.

Dovanos Rusijos estrados žvaigždė dar negavo. Po koncerto Jūrmaloje M.Galkinas išvyko į Vitebską. Kaip rašo laikraštis, A.Pugačiova liūdi be mylimojo ir daug laiko leidžia su žinomu dizaineriu Valentinu Judaškinu, siuvančiu jai vestuvinę suknelę.

Sunku patikėti, bet keturis kartus buvusi ištekėjusi A.Pugačiova nė karto neturėjo padorios vestuvinės suknelės. Pirmą kartą, kai ji tekėjo už Mykolo Orbako, kuklią suknelę jaunavedžių parduotuvėje įsigijo už 20 rublių.

Su dviem kitais vyrais ji net nekėlė vestuvių puotos. O kai tekėjo už Filipo Kirkorovo, suknelę nusipirko vos ne pirmoje pasitaikiusioje Jeruzalės parduotuvėje, joje net nebuvo iš ko rinktis.

Vestuvių ceremonija tikriausiai vyks M.Galkino pilyje, esančioje netoli Maskvos. „Remontas jau beveik baigtas. Šeimininkas perka labai brangius baldus, – teigė statybininkai. – Štai neseniai atvežė mažojo futbolo lauko dydžio lovą.”

Vietos gyventojai taip pat laukia iškilmių. Jų duomenimis, šventėje dalyvaus maždaug 400 svečių, bus fejerverkai ir šokiai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

2 atsiliepimai į "Penktas kartas nemeluoja"

  1. ne kunigaikstis

    😯 💡 ta futbolo lauko didumo lova pravers,kai teks abiem ,,kunigaiksciams,,sugulti kartu,kitaip jauniklis bus tiesiog prispaustas ,,kunigaikstienes,,svoriu.

  2. nieko nesuprantu

    🙂 😀 😉 😛 🙁 😥 😮 😐 😳 8) 🙄 😕 😡 😯 💡 negi alai pugačiovai reikia siekso ? juk numirs iš to siekso.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.