Tarp gražiausių moterų lietuvių nėra

Keliautojams skirtas žurnalas „Traveler’s Digest” nutarė sudaryti valstybių ir miestų, kuriuose gyvena pačios gražiausios ir patraukliausios moterys, sąrašą.

Žurnalas „Traveler’s Digest” savo skaitytojams visada rekomenduoja „pačias saugiausias”, „pačias madingiausias” ir „pačias patraukliausias keliautojams” pasaulio vietas. Dabar jis, matyt, nutarė pamaloninti vyriškąją žurnalo skaitytojų auditoriją, siūlydamas aplankyti šalis, kur gyvena pačios gražiausios moterys. Deja, Lietuvos tame sąraše nėra.

Pasirodo, pačios gražiausios moterys gyvena Švedijoje ir jos sostinėje Stokholme. Šiame mieste tiek daug žavių merginų, kad „susidaro įspūdis, jog patekote į realybės šou, kur renkama pati gražiausia už prekystalio dirbanti manekenė”. Taip rašoma kartu su sąrašu pateiktame straipsnyje. Be to, teigiama, kad švedės yra labai draugiškos, išsilavinusios ir kalba angliškai su britišku akcentu, tad jas lengva palaikyti anglėmis. Apskritai, kaip teigiama leidinyje, Švedija yra viena saugiausių šalių turistams.

Antroji vieta atiteko Argentinai ir Buenos Airėms, kur gyvena daug italų emigrantų palikuonių, o tai turėjo įtakos puikiai vietos moterų išvaizdai. Žurnalas primena, kad Pietų Amerikos merginos dažnai nugali ir pasaulio grožio konkursuose. Pavyzdžiui, jau 1888 metais Belgijoje vykusiame konkurse nugalėjo iš Gvadelupos kilusi kreolė. Sąraše trečia-aštunta vietos atiteko Rytų Europos ir Baltijos šalių merginoms: rusėms, latvėms, baltarusėms, ukrainietėms ir estėms. Straipsnio autorius rašo, kad Maskvos metro galima sutikti daugiau gražuolių nei visose Jungtinėse Valstijose.

Į sąrašą nepateko vokietės, prancūzės ir šveicarės, nes, straipsnio autoriaus teigimu, Alpių šalyse labiau rūpinamasi gyvulių nei moterų grožiu. Šveicarijoje net siūloma rengti karvių, o ne moterų grožio konkursus, nes karvės yra gražesnės.

Tarp pačių saugiausių ir maloniausių vietų atostogoms praleisti pateko ir Danija. Teigiama, kad Kopenhagos merginos yra itin laisvos ir visiškai nesidomi socialiniu partnerio statusu. Gretimoje Olandijoje gražuolės važinėja dviračiais, o ne mašinomis, kad išsaugotų gerą figūrą. Amsterdamas įtrauktas į pačių madingiausių pasaulio miestų dešimtuką.

Patraukliausių miestų sąrašo viduryje atsidūrė Varna (Bulgarija), Los Andželas (JAV), Karakasas (Venesuela), Monrealis (Kanada) ir Tel Avivas (Izraelis). Autorius primena, kad Izraelio merginos nuo 18 metų tarnauja kariuomenėje, o tai reiškia, kad „jei būsite joms neištikimas, pasirenkite nemalonumams”. Monrealio gražuolės žavi tuo, kad kalba prancūziškai. Tai joms suteikia europietiško žavesio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.