Iš Palangos į Vilnių žadėto lėktuvo nėra

Milijonines investicijas gavęs Palangos oro uostas skrydžių gausa pasigirti negali. Metų pradžioje paskelbti planai skraidinti žmones iš kurorto į Vilnių – neįvykdyti.

Bendrovė „flyLAL Lithuanian Airlines” sausio mėnesį pranešė, kad iš Palangos oro uosto planuojami skrydžiai į Londoną, Dubliną, Hamburgą ir Vilnių.

Prasidėjus vasaros sezonui, nuo gegužės iš Palangos „flyLAL” lėktuvai kyla tik į Londoną ir Dubliną. Žadėtų reisų į Vilnių ir Hamburgą nėra.

„flyLAL” atstovė spaudai teigė, jog taip nusprendė bendrovės vadovybė, kurios sprendimą komentuoti ji atsisakė. Palangos oro uosto direktorius Leonas Kvietkauskas teigė, jog skrydžius planuoja oro bendrovės, jų sprendimams jis įtakos neturi ir kokiomis kryptimis vyksta lėktuvai jis nesprendžia.

Direktorius taip pat paminėjo, jog skrydžius tarp Palangos ir Vilniaus planavo ne tik „flyLAL”, bet ir „airBaltic”.

Šios bendrovės rinkodaros ir viešųjų ryšių koordinatorė Lietuvoje Rosita Sakalauskaitė aiškino, kad bendrovė šiuo metu vertina ir planuoja galimą reisą.

Viena priežasčių, kodėl nėra galimybės jau dabar organizuoti skrydžių tarp Palangos ir Vilniaus, įvardijamas lėktuvų trūkumas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.