Gerbėjų siautulys prilygo „Def Leppard” šėlsmui

Pirmadienio vakarą buvo tikra šventė roko muzikos gerbėjams – Vilniuje antrą kartą lankėsi grupė „Def Leppard”.

Jau trisdešimt metų neblėstančios sėkmės skaičiuojantys britų rokeriai „Def Leppard” surinko sausakimšą sostinės universaliąją pramogų areną – visos sėdimos vietos buvo užimtos, o stovintieji prie scenos neturėjo nė kur apsisukti. Patys didžiausi gerbėjai pasipuošė atributiniais „Def Leppard” marškinėliais, keletas jų į koncertą atsinešė ir meilę šiems rokeriams išreiškiančių plakatų.

Nusimetė marškinėlius.
Vakaro žvaigždes „apšildė” grupė „Rojaus tūzai” su Povilu Meškėla. Prie scenos stovinti minia lietuvaičius pasitiko ne mažiau entuziastingai negu legendinius „Def Leppard” ir skandavo „Povilai, Povilai”. „Rojaus tūzai” atliko apie dešimt dainų, kaip paskutinį akordą pasirinko vieną populiariausių savo kūrinių „Mes jėga”. Kaip reikiant pašėlti nusiteikusią publiką jiems tikrai pavyko įaudrinti, ir gerbėjai buvo nusiteikę sutikti savo dievaičius.

„Def Leppard” į lietuvišką sceną žengė jau antrą kartą. Šįkart rokeriai pristatė savo naujausią albumą „Songs from the Sparkle Lounge”. Be to, atliko ir senas visiems gerai žinomas dainas.

Gerbėjų siautulys salėje prilygo grupės „Def Leppard” šėlsmui scenoje. Tiek muzikantai, tiek gerbėjai netrukus nusimetė marškinėlius ir šėlo roko ritmu. Beveik po kiekvienos dainos muzikantai keitė akustines ir elektrines gitaras, o pirmosiose eilėse trypiantiems gerbėjams kaskart numesdavo mediatorius. Galimybė gauti tokį trofėjų iš savo garbinamų dievukų salėje dar labiau kurstė aistras.

Žadėjo sugrįžti

Šie vyrai kalbėjo mažai, tačiau grojo taip energingai, kad žodžių net neprireikė. Tiesa, atsisveikindami su nerimstančiais gerbėjais jie žadėjo dar kartą sugrįžti. „Neužmirškite mūsų, o mes pažadame nepamiršti jūsų”, – sušuko „Def Leppard” siela Joe Elliotas.

Nors grupė neabejotinai solidaus amžiaus, tačiau išvydus, kas vyksta scenoje, galima pamanyti, kad šiems entuziastingiems rokeriams – vos po dvidešimt. Pasirodo, tokią puikią formą jiems padeda išlaikyti kasdien dvi valandas trunkančios treniruotės. Savo asmeninį trenerį rokeriai atsivežė ir į Lietuvą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Gerbėjų siautulys prilygo „Def Leppard” šėlsmui"

  1. gerbeja

    Konsertas buvo tikrai ispudingas, tik biski pamelavo kad visos sedimos vietos buvo uzimtos. 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.