Lietuvos futbolo sirgaliai nusiaubė stadioną Latvijoje ir sužeidė vietinius policininkus

Lietuvių futbolo fanai Baltijos taurės varžybose šeštadienį sudarkė Jūrmalos stadioną ir nesunkiai sužeidė keletą vietinių policininkų.
Kaip agentūrai BNS sakė Latvijos futbolo federacijos spaudos atstovas Martins Hartmanis, neramumai prasidėjo, kai susitikimo pabaigoje lietuviai įmušė vienintelį rungtynių įvartį. Tuomet į aikštę išbėgo trys estų sirgaliai, o lietuvių aistruoliai pradėjo šokinėti ant kėdžių.

Kai policija bandė nuraminti įsiaudrinusius lietuvius, jie ėmė į pareigūnus mėtyti kėdžių nuolaužas ir nesunkiai sužeidė keletą policininkų. Lietuviai sulaužė apie šimtą kėdžių, taip pat nuniokojo stadiono tualetus.

Estijos futbolo federacija pažadėjo kompensuoti sirgalių padarytą žalą. Pasak Martins Hartmanio, to paties tikimasi ir iš Lietuvos futbolo federacijos.

Lietuvos nacionalinė rinktinė šeštadienį rungtynėmis su Estija Jūrmaloje pradėjo Baltijos taurės turnyrą. Trijų nacionalinių rinktinių Baltijos taurės futbolo turnyro pirmosiose rungtynėse Lietuvos vienuolikė 1:0 nugalėjo Estijos komandą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

2 atsiliepimai į "Lietuvos futbolo sirgaliai nusiaubė stadioną Latvijoje ir sužeidė vietinius policininkus"

  1. eima

    as tai nesuprantu tokiu nevisprociu. kiek tokiu sulaiko tegu sodina nors 8 metams tai gal nedurniuos. nes kitos iseities nematau. del kaskokio suknisto futbolo taip durniuoti. man rodosi juos patikrinus nustatytu dar ir daunu liga.

  2. maikas

    Eima ciulp kules tu, atsirodo sodintoja bl, senei papista y sikna kiba buvai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.