Plovyklose vyrų striptizo dar nebus

Lietuvoje atvykus į plovyklą plauti automobilio, geriausiu atveju jums bus pasiūlyta išgerti puodelį kavos. Tuo metu kai kuriose užsienio šalyse klientai į plovyklas viliojami grožio procedūromis ar net gundančiu striptizu. Lietuvoje apie tokias netradicines papildomas paslaugas kol kas kalbama nedrąsiai.

LŽ kalbinti automobilių plovyklų atstovai sutinka, kad siūlyti netradicines papildomas paslaugas plovyklose teoriškai būtų galima, tačiau kol kas apsiribojama tik kavos aparatais – jiems nereikia didelių investicijų arba mažomis parduotuvėmis, kuriose galima įsigyti automobilių priežiūros priemonių.

Iš plovyklos – pasidarius manikiūrą.
Jekaterinburge ir kituose Uralo miestuose netrukus atsiras automobilių plovyklų tinklas moterims, kuris teiks ne tik automobilių plovimo ir priežiūros paslaugos. Plovyklose, kol bus plaunamas automobilis, moterys galės skirti laiko įvairioms grožio procedūroms. Šio tinklo savininkai jau dabar viliasi, kad nauja paslauga bus populiari tarp dailiosios lyties atstovių.

Greitai duris atversiančioje plovykloje Jekaterinburge vienu metu bus galima plauti du automobilius. Tačiau svarbiausia, kad čia veiks standartinis grožio salonas. Kol bus švarinamas automobilio kėbulas ir valomas salonas, klientės galės pasimėgauti soliariumu, padailinti makiažą, pasidaryti klasikinį manikiūrą arba tiesiog atpalaiduojamąjį masažą.

Neįprastų plovyklų yra ir Vakarų Europos šalyse. Antai Nyderlanduose sėkmingai veikia specialios plovyklos moterims, kur apsinuoginę plovėjai ne tik švarina mašinas, bet ir šoka gundantį striptizą.

Lietuvoje į automobilių plovimą žiūrima tradiciškai: atvažiavai, nuplovei mašiną ir išvažiavai. Automatinėse plovyklose toks procesas trunka ne ilgiau kaip 10 minučių, o ten, kur šį darbą atlieka žmonės, užtrunkama kiek ilgiau. Taigi geriausiu atveju, kol valomas automobilis, šeimininkas gali nebent puodelį kavos išgerti. Jokios kitų papildomų paslaugų tokiose plovyklose neteikiama.

Papildomų paslaugų nežada

Bendrovės „TNS-Gallup” atlikti tyrimai rodo, kad mažiau nei trečdalis lietuvių automobilį plauna kartą per mėnesį ir renkasi ne automobilių plovyklas, o šį darbą atlieka patys. Vidutiniškai lietuvio automobilis nuplaunamas kartą per pusantro mėnesio, palyginti su kitomis šalims, gana retai.

„Automobilius lietuviai plauna gana retai, dažniausiai – tam tikromis progomis. Ir tai jie daro savo rankomis, tačiau transporto priemonių jau nebeplauna daugiabučių kiemuose kaip anksčiau”, – sako „Lietuva Statoil” Rinkodaros departamento direktorė Daiva Jokšienė.

Pasiteiravus, ar bendrovė nežada siūlyti klientams panašių papildomų paslaugų kaip kitose užsienio šalyse, D.Jokšienė teigė, kad artimiausiu metu bendrovė to daryti neketina.

„Daugelis lietuvių automobilius plauna patys, nes tokiu būdu nori sutaupyti. Jeigu klientams plovyklose pasiūlytume tam tikrų papildomų ar egzotiškų paslaugų, kiltų klausimas, ar jie pasirengę už tai mokėti”, – svarstė D.Jokšienė.

Kiti šalies automobilių plovyklų savininkai teigia, kad žmonės, atvykę į plovyklą, sugaišta daug laiko. Tad tą laiką, kol žmogus laukia savo nublizginto automobilio, galima užpildyti suteikiant papildomų paslaugų. „Galimi įvairūs variantai: greitojo maitinimo arba rodyti striptizą. Tačiau kol kas panašių papildomų paslaugų neteikiame. Esame išplėtę patalpas ir svarstome, ką dar pasiūlyti – galbūt mažą parduotuvėlę ar kavinukę atidaryti”, – su LŽ mintimis dalijosi vienos Panevėžyje esančios plovyklos savininkas. Jis apskaičiavo, kad norint įrengti nedidelę kavinukę investicijos gali svyruoti nuo 3 iki 35 tūkst. litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.