Eurovizijos dainų konkursą laimėjo Rusijos atstovas Dima Bilanas

53-iąjį Eurovizijos dainų konkursą laimėjo Rusijos atstovas Dima Bilanas su jausminga balade „Believe”, kurią scenoje pristatė drauge su žymiausiu Rusijos dailiojo čiuožimo meistru, olimpiniu čempionu Jevgenijumi Pliuščenko.

D.Bilanas Eurovizijos finale surinko 272 balus ir aplenkė antroje vietoje likusią Ukrainos atlikėją Ani Lorak, kuri konkurso žiūrovams pristatė dainą-šou „Shady lady” bei pelnė 230 taškų.

Graikijai atstovavusi dainininkė Kalomira su „Secret combination” surinko 218 balų ir liko trečia.

Rusijos atlikėjas D.Bilanas Eurovizijos dainų konkurse dalyvavo ne pirmąkart – savo šaliai šiame konkurse jis atstovavo ir 2006-aisiais Graikijos sostinėje Atėnuose, tačiau tuomet nusileido suomių metalistams Lordi ir liko antroje vietoje.

Šiųmetėje Eurovizijoje iš viso dalyvavo 43 šalių atstovai, tačiau didžiajame finale pasirodė tik 25 valstybių atlikėjai, nes likusieji nesugebėjo įveikti pusfinalių barjero. Tarp likusiųjų už šio barjero buvo ir Lietuvos atstovas Jeronimas Milius su roko balade „Nomads in the Night”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

6 atsiliepimai į "Eurovizijos dainų konkursą laimėjo Rusijos atstovas Dima Bilanas"

  1. ....

    to ir reikejo tiketis, toki jau siuntem tik vardas Aivaras buvo. Issiuncia juoka kelencia persona ir kazko tikisi. Negi nera geru dainininku Lietuvoj. Aisku kad yra tik va nelabai saziningai balsus skaiciuoja.

  2. Valdas

    Jeronimas į kurį valdininkėliai sugebėjo investuot 50000 Lt-pasirodė idealiai, lyginant su Bilanu į kurį turpūt rusai investavoper visus šaltinius oficialius ar neoficialius keliasdešimt mln. žalio.

  3. antanas

    gaidiskas to Jeronimo pasirodymas, ner cia ko dejoti prasikom 50000 ir tiek.

  4. Tadas

    Jeronimo pasirodymas buvo geras, tiek daina, tiek sceniniu įvaizdžiu. Tiesiog jis nėra skirtas europos popso konkursui. Šiam konkurse svarus yra šou, o ne dainos esmė ar prasmė. Taip pat eurovizijoj daug lemia politika- kaip žinome lietuvių labai niekas nemyli, o va apie „draugą” rusą kita kalba.

  5. Rimas

    Balvonas tas musu eurovizininkas- be to ir jam paciam geltonai ar jis ten gerai pasirode ar ne. Matyt dziaugesi proga uz dyka pakeliauti.

  6. Arvydas D.

    Patys kalti- pasirinkom toki zasina- nei dainuot moka, nei scenoj normaliai pasirodyti.Geriau jau koki Antana butu isleide- tai nors atrakcija butu- nors butu proga gerai pasijuokti!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.