Dingusio abituriento paieškos bevaisės

Vakar buvo ieškoma po paskutinio skambučio šventės, šeštadienio naktį be žinios dingusio Sedos miestelio (Mažeikių raj.) abituriento 19-mečio Arvydo Rakausko. Tikėtasi rasti bent jau kūną – anot gelbėtojų, jei dingęs vaikinas paskendo, jis vakar turėjo iškilti į paviršių

Vakar ugniagesių gelbėtojų ir policininkų paieškos buvo bevaisės. Pradėję nuo ankstaus ryto jie tęsė paieškas iki popietės. Tačiau nieko nerado.

Gelbėtojai, tyrinėję Plinkšių ežero ir kitų vandens telkinių dugną, minėjo, jog vanduo buvo skaidrus ir dugnas buvo matyti labai gerai, tačiau dingusio vaikino kūnas nerastas.

Policijos pareigūnai tikisi, jog šiandien pavyks į pagalbą pasikviesti kariškius, su kuriais bus šukuojamas kiekvienas Plinkšių ežero apylinkių metras. Vaikino jau bergždžiai ieškota ir sraigtasparniu. Neatmetama, kad A.Rakauskas galėjo nepastebėtas atsiskirti nuo draugų ir tęsti linksmybes su kita kompanija, tąnakt šventusia prie ežero. Tai, kad vaikino negrąžino vanduo, teikia daugiau vilčių jį rasti gyvą.

Abiturientas A.Rakauskas dingo tuomet, kai su draugais šventė paskutinio skambučio šventę. Jaunimas be auklėtojų linksminosi Uikių miške, prie Plinkšių ežero.

Pasak dingusiojo draugų, jį po vidurnakčio dar kažkas regėjęs. Vėliau dalis šventusiųjų išvažiavo į Sedą namo. Keletas jaunuolių liko nakvoti prie ežero.

Šeštadienio rytą poilsiavietėje dingusiojo motina rado keturis po vakarėlio likusius abiturientus, tačiau šie negalėjo pasakyti, kur dingo ar kokia kryptimi nuėjo Arvydas. Motina tvirtino, jog Arvydo mobiliojo ryšio telefonas buvo pas vieną iš nakvojusiųjų prie ežero.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.