Teniso aikštėje jaučiasi seksualus

Laidos „Super LT” vedėjas Jogaila Morkūnas tenisą žaidžia trejus metus ir per tą laiką sako supratęs, kad laisvalaikis su rakete – ne vien sportas.

„Be abejonės, pirmiausia tai yra dinamiškas ir komunikabilus žaidimas, vienijantis skirtingų profesijų, pažiūrų žmones”, – sakė televizijos laidų vedėjas.

Tenisą J.Morkūnas vadina socialiniu veiksniu. Po teniso partijos jis dažnai susėda su kitais žaidėjais išgerti bokalo alaus ar taurės vyno, aptarti žaidimo pliusų ir minusų.

Teniso žaidėjai atsipalaiduoja ne fiziškai, o dvasiškai. Vilnietis tenisui atsidavęs visa širdimi: ne tik žaidžia, bet ir vyksta į įvairius užsienyje vykstančius turnyrus. „Jau aplankėme Baltarusiją, Ukrainą, Didžiąją Britaniją. Turnyrų sąrašas išties ilgas. Stengiamės išnaudoti kiekvieną pasitaikiusią progą”, – kalbėjo vyras, į sostinės teniso aikštyną užsukantis bent tris kartus per savaitę.

Ar šis žaidimas labiau tinka moterims, ar vyrams? Anot Jogailos, sportas turi būti bent truputį seksualus. „Moteris, žaidžianti futbolą, krepšinį ar beisbolą, atrodo vyriška, nepatraukli. O štai tenisas – labai seksualus žaidimas ir ypač tinka moterims. Ir vyrai prie jų pasijunta seksualesni”, – juokėsi televizijos laidų vedėjas.

Kokia partija įsiminė labiausiai? „Su 1996 m. Vimbldono jaunių čempione Olga Barabanščikova”, – šį mačą J.Morkūnas sakė prisimenantis iki šiol.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.