R.Piekautaitės vakaras: nuo ledo iki braškių

Dizainerė Ramunė Piekautaitė, viešbutyje „Reval Hotel” surengusi 2008–2009m. rudens–žiemos kolekcijos pristatymą, pasiūlė nepamiršti, kaip greitai lietuviška pavasario saulė užleidžia vietą rudens darganai.

Kerinti, paslaptinga, šilko ir kašmyro klostėse paskendusi, tačiau kaip visad saikinga, elegantiška ir subtili podiumu žingsniuojanti R.Piekautaitės moteris.

Naujausioje dizainerės rudens ir žiemos kolekcijoje „(Ne)provokacija” žaidžiama spalva, faktūra ir forma.

Nors aiškių linijų Ramunė, kaip jai įprasta, vengė, podiumu žengiantys modeliai skendėjo lengvo šilko, sunkios, prabanga dvelkiančios, žvyneliais siuvinėtos taftos audiniuose, švelnios ir minkštos vilnos mezginiuose, derančiuose su blizgiu dekoru.

Tarpusavyje kontrastuojančios ir intrigą žadinančios jaukių, minkštų ir didelių drabužių spalvos puikiai dera su keliais sluoksniais drapiruotomis viršutinių drabužių apykaklėmis, masyviomis kišenėmis, transformuotu galifė stiliumi.

Neutralių spalvų dizainerės kolekcija šį kartą išsiskiria melsvo ledo, jūros smėlio, koralų, elektriniais ir violetiniais atspalviais.

Naująja kolekcija R.Pie­kautaitė kursto ištikimiausias savo klientes keistis, žengti koja kojon su greitėjančiu gyvenimo tempu ir kintančia aplinka. Kaip tik greitėjantis gyvenimo tempas ir paskatino dizainerę sukurti tai, kas patogu ir kasdieniška, neatsisakant romantiško idealo.

Anot pačios kūrėjos, provokacija mus lydi kasdien. Norėdami įsitikinti, ar iš tiesų taip, į R.Piekautaitės provokacijų vakarą, kvepiantį šviežiomis braškėmis ir žioruojantį rožinio vyno purslais, rinkosi ištikimiausios dizainerės gerbėjos, klientės, bičiuliai, artimieji.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.