Į klubą G.Einikis grįžo kaip į kapines

Buvusio krepšininko Gintaro Einikio šėlionės tampa vis labiau pavojingos aplinkiniams. Iš naktinio klubo jį teko išvežti surakintą antrankiais.

Supyko dėl žvilgsnio

Sekmadienio naktį G.Einikis atvažiavo linksmintis į naktinį klubą „Piteris”. Nesunkiai atpažįstamas dėl aukšto ūgio ir chuliganišku elgesiu pagarsėjęs sportininkas iš karto atkreipė klubo apsaugininkų dėmesį.

Su dviem moterimis atvykęs G.Einikis pasirinko nuošalų staliuką. Po 20 minučių aukštaūgis pradėjo konfliktuoti su prie gretimo stalelio sėdėjusiu vyru.

Sportininkui pasirodė, kad žmogus pernelyg akylai jį stebi. Apie tai, kas vyko „Piteryje” ir šalia klubo, pasakojo klubo direktorius Kęstutis Dutovas.

„Ko žiūri?” – priėjęs prie gretimo stalo klausė G.Einikis ir metė vyrui į veidą suglamžytą sąskaitą. Jis bandė suduoti vyrui. Konfliktą mėgino numalšinti prie to paties staliuko sėdėjusi moteris. Klubo direktorius matė, kaip G.Einikis smogė vyrui ir nustūmė moterį.

Beįsiplieskiančias muštynes nutraukė apsaugininkai. Jie pareikalavo, kad krepšininkas tuojau pat išeitų. Eidamas iš salės G.Einikis pastūmė apsaugininką. Sutramdyti įsisiautėjusį aukštaūgį buvo pakviestos papildomos saugos tarnybos „G4S Lietuva” pajėgos.

Šios tarnybos Klaipėdos regiono vadovas Arvydas Gaidukevičius teigė, jog buvęs krepšininkas buvo toks agresyvus, kad teko jį surakinti antrankiais. Girtutėlė jo draugė bjauriausiais žodžiais keikė apsaugininkus ir puolė spardyti klubo direktorių. Tad ir ją teko surakinti.

Grįžo su gėlėmis

G.Einikį į 1-ąjį policijos komisariatą nuvežė policijos patruliai, o jo draugę – apsaugininkai. Čia aukštaūgis pasiskundė, kad buvo sumuštas ir pareikalavo kviesti greitąją pagalbą. Medikai Klaipėdos universitetinėje ligoninėje konstatavo: G.Einikui nubrozdintas veidas, o po akimi – kraujosruva, pacientas buvo neblaivus.

Apie šeštą ryto G.Einikis su drauge vėl pasirodė prie „Piterio”. Tai, kas vyko lauke, užfiksuota klubo vaizdo kameromis. Pora čia atvažiavo taksi. Sugyventiniai priėjo prie aikštelėje palikto savo visureigio.

Netrukus buvęs krepšininkas atžingsniavo prie „Piterio” durų ir išraiškingai gestikuliuodamas grasino apsaugininkams nušausiąs. Paskui sparčiu žingsniu nuėjo prie mašinos, iš salono paėmė į popierių susuktų gėlių ir grįžo prie durų. Puokštę G.Einikis plačiu mostu nudrėbė ant žemės ir, sudėjęs rankas maldai, leido suprasti, kad tai mirusiajam skirtos gėlės.

Iškart po to G.Einikis sėdo prie visureigio vairo ir šaligatviu nuvažiavo Paryžiaus Komunos gatvės link. Tuo pat metu jis tik per plauką nepartrenkė iš namo išėjusio žmogaus.

Atėjo su mėlyne

1-ajame policijos komisariate vakar pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl incidento. Apsaugininkai apskundė G.Einikį dėl pasipriešinimo ir dėl grasinimo nužudyti. K.Dutovas pasakojo ne tik girdėjęs, bet ir turįs garso įrašą apie tai, jog už kiekvieno apsaugininko nužudymą bus nepagailėta po 100 tūkst. litų.

Vakar G.Einikio pretenzijų dėl apsaugininkų veiksmų šiame komisariate nesulaukta.

G.Einikiui teisė vairuoti atimta ketveriems metams. „Sunku net įsivaizduoti tokį įžūlų elgesio normų ignoravimą. Netekęs teisės vairuoti girtas žmogus važinėja šaligatviais. Ne kartą baustas už netinkamą elgesį, jis vėl sukelia muštynes ir dar priešinasi drausminamas”, – neslėpė pasipiktinimo A.Gaidukevičius.

K.Dutovas pasakojo, kad G.Einikis į klubą atėjo su mėlyne po akimi. Tai patvirtino visi tarnybinius paaiškinimus rašę apsaugos darbuotojai.

Žiemą G.Einikis verpalų parduotuvės darbuotojos buvo kaltinamas drastišku užpuolimu darbo vietoje.

Tada buvusi krepšininko žmona apskundė jį iš parduotuvės darbuotojos pareikalavus pinigų ir prieš moterį smurtavus. Kovo pabaigoje, nesurinkę pakankamai įrodymų, pareigūnai tyrimą nutraukė ir patarė nukentėjusiajai pačiai kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.