Su „Žvaigždžių duetais” atsisveikina S. Januška ir E. Radzevičienė

Dainininkas Steponas Januška bei jo partnerė Preilos ir Pervalkos seniūnė Edita Radzevičienė, susumavus dviejų savaičių rezultatus, palieka LNK projektą „Žvaigždžių duetai”.

Tačiau ši pora dar turi vilties grįžti. Komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis turi teisę vetuoti žiūrovų ir komisijos sprendimą – į šou sugrąžinti iškritusius dalyvius. Tokia savo teise V. Juozapaitis dar nebuvo pasinaudojęs. Ar pasinaudos šįkart, pamatysime šeštadienį.

Motinos dienos išvakarėse transliuotas koncertas buvo skirtas mamoms. E. Radzevičienė ir S. Januška atliko garsią „Studijos” dainą „Vaikystė”. Komisijos nariai pastebėjo, kad šįkart duetas neparodė nieko ypatingo, tačiau S. Januška šypsojosi: „Šįkart aš pataikavau ne komisijai, o savo mamai, dėl to ir pasirinkome šią mano sukurtą dainą”.

Po pastarosios laidos vėl pirmauja Livija Gradauskienė su Radži. Susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsus, jiedu atsidūrė pirmoje vietoje.

Kitą šeštadienį prie devynių duetų prisijungs dar vieni naujokai – tai bus jau paskutinis naujokų duetas. Dar nuo kito šeštadienio įtampa augs, nes dainuojančių porų vis mažės.

„Žvaigždžių duetai” – šeštadieniais, 19.05 val., per LNK.

Dviejų savaičių rezultatas

Nr Duetas Vieta

01 R.BUBNELIS ir A.PILVELYTĖ 4

02 V.GENYTĖ ir A.CHOŠNAU 2

03 E.RADZEVIČIENĖ ir S.JANUŠKA 10

04 V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ 6

05 Dž.STRIAUPIS ir J.LEITAITĖ 3

06 L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI 1

07 E. JOCYTĖ ir DOVYDAS 8

08 D.MERTINAS ir BERNEEN 9

09 LEO ir E.ANUSAUSKAITĖ 7

10 R.RUDOKAS ir VILIJA 5

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.