Serialo aktorė laimės ieškos svetur

Lietuviškoje muilo operoje „Nekviesta meilė” – netikėti pasikeitimai. Viena iš pagrindinių serialo aktorių – Laura Karvelytė – nusprendė palikti Lietuvą.

„Prodiuseris sudėliojo mano „išnykimo sceną”. Paskutinę seriją su manimi jau esame nufilmavę. Smulkmenų išduoti negaliu, tačiau jei sugrįžusi iš užsienio norėčiau grįžti ir į serialą, tam sunkumų neturėtų iškilti. Aš tikrai nežūsiu ir mirtinai neprasigersiu”, – daug atvirauti nebuvo linkusi Liną seriale vaidinusi L.Karvelytė.

Palikusi žydruosius ekranus, mergina nesijaudina dėl pajamų. Pasak jaunosios aktorės, atlygis už vaidybą seriale tikrai neatneša aukso kalnų, kaip daugelis galvoja. „Kartais dirbdama padavėja užsidirbdavau daugiau nei šiame seriale, todėl dėl pajamų labai nesijaudinu. Jei išvykus į svečią šalį ir prireiks pradžioje sugrįžti prie padavėjos darbo, tikrai nepabijosiu, bet mano tikslai kur kas didesni”, – mįslingai kalbėjo mergina.

Į kurią svečią šalį vyks gyventi ir kokių ambicijų užsienyje turi, aktorė išduoti nepanoro.

Mergina tikina, jog naujausios savo aistros – indiškų šokių, neketina apleisti. Aktorės teigimu, visose šalyse yra panašių centrų, kur galima mokytis šokti, gaminti tradicinį Indijos maistą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.