Madingiausia šukuosena – prižiūrėti plaukai

Šį pavasarį madingos lengvos ir romantiškos šukuosenos. Tai teigė bendrovės „Schwarzkopf Professional” kvietimu iš Austrijos atvykęs kirpėjas Christianas Petekas. Sostinės „Šarūno” viešbutyje jis pristatė naujausią šukuosenų kolekciją „Essential Looks”. Nors renginys buvo skirtas kirpėjams, Ch.Petekas nenuilsdamas žėrė kiekvienam vertingus patarimus, kaip rūpintis savo plaukais.

„Net ir geriausios plaukų priežiūros priemonės nepadės, jei moterys nualins plaukus kasdien juos trinkdamos. Teoriškai užtektų vos karto per savaitę, tačiau tiek nė aš neiškenčiu ir trenku du kartus”, – nusikvatojo jis perbraukdamas pirštais sulipusius ilgokus plaukus. Lietuvoje kirpėjas lankėsi pirmą kartą ir prisipažino gerokai nustebęs gatvėse matydamas tiek stilingų žmonių.

„Lietuviai tikrai nebijo eksperimentuoti su šukuosenomis ir spalvomis. Ypač drąsios moterys, bet vaikinai taip pat neatsilieka”, – sakė jau dvidešimt metų stilistu dirbantis Ch.Petekas. Jis iškart pridūrė, kad plaukų grožis priklauso ne nuo kirpimo, o nuo priežiūros.

„Plaukus reikia labai saugoti. Tai itin aktualu didelių miestų gyventojams, nes miesto ore pilna įvairių plaukus pažeidžiančių chemikalų”, – perspėjo austras.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.