„Forbes” sudarė stilingiausių pasaulio miestų sąrašą

Jungtinių Valstijų žurnalas „Forbes” sudarė stilingiausių pasaulio miestų dešimtuką. Pirmoje vietoje atsidūrė Didžiosios Britanijos sostinė Londonas.

„Niekas negali varžytis su Londonu ir jo kosmopolitiška atmosfera. Trečdalis Londono gyventojų gimė už Britanijos ribų. Londoniečiai sukūrė savitą kultūrinį stilių, madą ir virtuvę. Šis mišinys užpildo patį stilingiausią pasaulio miestą”, – sakė „Forbes”.

Žinoma, neigiamų pusių turi ir Londonas. Ekspertai atkreipė dėmesį į du dalykus: nepakankamą saugumą ir dideles kainas. Šiaip ar taip, su pastarąja bėda „Forbes” pasirengęs susitaikyti: pigumas ir respektabilumas – nesuderinami dalykai.

Antroje stilingiausių pasaulio miestų dešimtuko vietoje atsidūrė Prancūzijos sostinė Paryžius. Ekspertai įvertino miesto romantiškumą, klasikinį stilių ir madingumą, „neminint nuostabaus maisto”.

Trečioje pozicijoje randame Sidnėjų – teisėtai vadinamą vienu gražiausių pasaulio miestų. Į dešimtuką pateko net du Australijos miestai. Tiek pat jų „padovanojo” ir Ispanija.

Pateikiame „Forbes” sudarytą stilingiausių pasaulio miestų dešimtuką:

1. Londonas.

2. Paryžius.

3. Sidnėjus.

4. Niujorkas.

5. Roma.

6. Barselona.

7. Melburnas.

8. Berlynas.

9. Amsterdamas.

10. Madridas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.