Svajonė išsipildė

Žinomai televizijos vedėjai Jurgitai Česnavičiūtei ir Tomui Jančorui šeštadienį prasidėjo naujas gyvenimo etapas. Saulėtą vidurdienį sostinės Santuokų rūmuose jie sumainė žiedus.

„Ši diena keičia labai daug – naujas mano gyvenimo etapas, atverstas baltas lapas… Šeima – labai brangu, labai svajota ir labai tikėta mano gyvenime”, – po ceremonijos džiaugėsi Jurgita.

Kaip ir pridera jaunajam, T.Jančoras prie Santuokų rūmų lūkuriavo puse valandos prieš tuoktuves – patikrino, ar žiedai paimti, ir vis juokavo, gal mylimoji nepasirodys? Tačiau jaunoji atvyko pačiu laiku. Balta šilkine suknele ir didele gėlių karūna pasipuošusi J.Česnavičiūtė išlipo iš automobilio susijaudinusi ir besišypsanti.

Santuokų rūmų ceremonimeistrei paklausus, ar vienas ir kitas sutinka tekėti, vesti, jaunieji nedvejodami atsakė „taip”. Jaunoji pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Jurgita Česnavičiūte-Jančoriene. Pora padovanojo vienas kitam vardinius balto ir geltono aukso žiedus.

Sklinda kalbos, kad Jurgita laukiasi mažylio. Paklausta, kiek vaikučių su mylimu vyru jie norėtų susilaukti, atsakė: „Tris tai tikrai!”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.