„Neptūnas” sutriuškino „Alytų” ir išlygino serijos rezultatą

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) antrosiose ketvirtfinalio rungtynėse Klaipėdos „Neptūnas” namuose rezultatu 105:81 sutriuškino Alytaus „Alytus” ekipą ir išlygino serijos rezultatą 1:1. Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Deivydass Gailius, pelnęs 19 taškų.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo šeimininkai, kurie demonstravo agresyvesnį puolimą ir pirmajame kėlinuke buvo įgiję ir dviženklį pranašumą. Tačiau iki didžiosios pertraukos „Alytaus” krepšininkai suaktyvino žaidimą ir pradėjo vytis klaipėdiečius. Įspūdingai S.Kazevičius, kuris per du ketvirčius pelnė 20 taškų. „Alytaus” komanda sugebėjo ir persverti rezultatą savo naudai, tačiau neįtikėtinas D.Gailiaus paskutinėmis antrojo kėlinuko sekundėmis mestas tolimas metimas buvo tikslus ir ekipos ilsėtis išėjo šeimininkams pirmaujant minimalia persvara – 49:48.

Trečiajame kėlinuke žaidimas apsilygino, tiesa, nei viena, nei kita neskubėjo gintis, todėl žiūrovai galėjo matyti itin rezultatyvų krepšinį. Per keturias minutes klaipėdiečiai susigrąžino pranašumą į savo rankas, jį išlaikė ir įpusėjus ketvirčiui – 60:54.

Pakiliai žaidę „Neptūno” krepšininkai iniciatyvą ir dviženklį pranašumą išlaikė iki pat kėlinuko pabaigos – 79:64.

Per paskutines dešimt minučių visa galva alytiškius pranokę šeimininkai nemažino tempo ir neleido priartėti varžovams bei šventė užtikrintą pergalę. Likus žaisti kiek daugiau nei minutę, „Neptūnas” pelnė šimtąjį tašką.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.