„PZU Lietuva” teiks nemokamą pagalbą avarijų atveju

Nuo šio pirmadienio draudimo kompanijos „PZU Lietuva” klientai, apsidraudę privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu ir patekę į eismo įvykius, galės pasinaudoti nemokama bendrovės „Euro Asista” pagalba.

Asistavimo bendrovė padės „PZU Lietuva” klientams įforminti eismo įvykius be policijos visoje Lietuvoje. Bendrovė „PZU Lietuva” pirmoji šalyje pradeda teikti šią paslaugą savo klientams, atsižvelgdama į naujai įsigaliojusius Kelių eismo taisyklių pakeitimus.

„Įsigaliojus naujiems Kelių eismo taisyklių pakeitimams, kuomet į eismo įvykius nebereikės kviesti policijos, mes padėsime vairuotojams priprasti prie naujos tvarkos, teikdami jiems profesionalią pagalbą tiek telefonu, tiek įvykio vietoje”, – teigia „PZU Lietuva” Žalų departamento direktorius Saulius Tiškevičius.

„PZU Lietuva” partnerė „Euro Asista” visą parą vairuotojus konsultuos telefonu, o klientui pageidaujant, į eismo įvykio vietą atvyks per 20-60 min. miesto ribose ir 40-120 min. užmiestyje. Asistavimo kompanija pagelbės ne tik didžiųjų miestų ir mažesnių miestelių vairuotojams, bet atvyks ir į eismo įvykius automagistralėse bei regioniniuose keliuose.

„PZU Lietuva” primena vairuotojams, kad, patekus į eismo įvykį, būtina įsitikinti, ar kitas vairuotojas turi draudimo pažymėjimą ir galiojantį transporto priemonės draudimo dokumentą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.