Girto medžioklio auka – pareigūnas

Šeštadienio vakare per medžioklę Kaišiadorių rajono Nematonių seniūnijos miške nušautas Elektrėnų policijos viešosios tvarkos ir eismo priežiūros poskyrio viršininkas Algirdas Judickas. Lemtingas šūvis 46 metų pareigūnui pataikė į krūtinę.

Žuvusiojo kolegos vakar buvo nekalbūs. Kaip ir Kaišiadorių rajono policija, kurios valdose įvyko ši nelaimė. Įvykio aplinkybių tyrimą iš policijos perėmė Kaišiadorių rajono apylinkės prokuratūra. Rajono vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius per policijos budėtoją perdavė, kad galės pakomentuoti šį įvykį tik pirmadienį.

LŽ žiniomis, vakar iki pietų įtariamasis A.Judicko nužudymu – 36 metų elektrėniškis G.Z. dar buvo neapklaustas. Per sulaikymą jam konstatuotas lengvas girtumo laipsnis (0,99 promilės alkoholio) ir stiprus nervinis šokas.

Neoficialiais duomenimis, G.Z. – buvęs Elektrėnų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas. Kuo jis užsiima pastaruoju metu, buvę kolegos nežino. Policijos pranešime teigiama, kad A.Judickas nušautas iš 12-to kalibro lygiavamzdžio medžioklinio šautuvo „IJ 27”. Leidimas medžioklei įtariamajam buvo išduotas.

Nelaimė įvyko raiste ties Pašvenčių kaimu. Vietiniai gyventojai LŽ pasakojo, kad šeštadienį po pietų jų kaime pasirodė raudonas visureigis, kuriame sėdėjo 4 asmenys. Kompanija buvo triukšminga. Prieš pasukdami į raistą, jie dar buvo užvažiavę į arčiausiai miško esančią sodybą. Kai kam pasirodė, kad su vyrais galėjo būti ir viena moteris.

Apie 19.48 val. Kaišiadorių rajono greitosios pagalbos medikai užregistravo pranešimą apie nelaimę: „Persišovė medžiotojas”. Nuvykus konstatuota, kad vienas žmogus nebegyvas, du ištikti nervinio šoko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.