Klaipėdoje nori įkurti „Lexus“ centrą

Prabangių automobilių „Lexus” gerbėjams – gera žinia. Jau kitąmet Klaipėdoje gali atsirasti naujas „Lexus” markės automobilių prekybos ir aptarnavimo centras.

Naująjį centrą žadama statyti bendrovei „Solorina”, kuri yra oficialus „Toyota” ir „Lexus” atstovas Lietuvoje, priklausančiame sklype Tilžės g. 62. Čia jau veikia „Toyota” markės automobilių prekybos ir aptarnavimo centras.

Anksčiau automobiliais „Lexus” buvo prekiaujama „Toyota” centruose. Tačiau neseniai gamintojai nusprendė, kad „Premium” klasės „Lexus” markės automobiliais visur būtų prekiaujama atskiruose centruose, atitinkančiuose aukštą mašinų lygį.

Todėl bendrovei „Solorina” prireikė šios markės automobiliams pastatyti atskirą centrą.

Bendrovės „Solorina” generalinis direktorius Antanas Bartkėnas pasakojo, kad „Lexus” automobilių centras bus pastatytas ten, kur šiuo metu stovi „Toyotos” centro sandėliai klientų vasarinėms arba žieminėms padangoms sandėliuoti ir mašinų plovykla. Taip pat naujajam centrui teks atiduoti ir automobilių stovėjimo aikštelę, kur savo mašinas laikydavo Solorinos” darbuotojai.

Sandėliai, automobilių stovėjimo aikštelė ir plovykla iki prasidedant naujojo centro statyboms bus iškelti į sklypo gilumą. Kad tilptų visi objektai, esamą „Solorinos” sklypą planuojama šiek tiek praplėsti į geležinkelio pusę.

Vieno ir dviejų aukštų „Lexus” automobilių centrą, kurio fasade dominuos stiklas, turėtų sudaryti ne tik prekybos salonas, bet ir atskiras šios markės mašinų autoservisas. A.Bartkėnas vylėsi, kad visi statiniai bus pastatyti iki kitų metų vidurio. Bendrovės vadovas žadėjo, kad kol vyks statybos, jų klientai nepatogumų neturėtų patirti.

Klaipėdoje atsirasiantis „Lexus” markės automobilių prekybos ir aptarnavimo centras turėtų būti trečias Lietuvoje. Pirmasis toks centras šį vasarį duris atvėrė Vilniuje. Šiemet „Lexus” markės automobilių aptarnavimo ir prekybos centras bus pradėtas statyti ir Kaune.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.