Pirmoji Rusijoje klinika milijonieriams atidaryta Maskvoje

Pirmoji Rusijoje klinika milijonieriams atidaryta Maskvoje, vaizdingame Krylatskojės rajone.

Pasak projekto autoriaus, garsaus psichoterapeuto Artiomo Tolokonino, ši medicinos įstaiga suteiks galimybę Rusijoje teikti tokio lygio kvalifikuotą pagalbą, kokia prieinama tik kai kuriose privačiose Vakarų Europos ir Jungtinių Valstijų klinikose. Maskvos klinika tikisi tapti rimta konkurente panašaus tipo Vakarų ir JAV įstaigoms, pritraukdama ne tik turtingus rusus, bet ir milijonierius iš kitų šalių, kurie nutars leisti savo pinigus Rusijoje.

Tokio lygio įstaigos, prilygstančios „penkių žvaigždučių” viešbučiui, personalas turi būti baigęs šešių mėnesių specialios parengties kursus. Klinikoje vienu metu galima bus aptarnauti ne daugiau kaip 50 VIP (labai svarbių asmenų). Jų paslaugoms – moderniausia medicininė įranga ir šiuolaikiškiausi autoriniai gydymo metodai.

Klientui užtikrinamas individualus aptarnavimas, personalinės programos siūlomos ir atskirai šeimai ar kolektyvui. Jeigu prireiks, klinikos pacientai galės kreiptis į aukščiausios klasės užsienio specialistus konsultacijų.

Bet tokio lygio paslaugos – ne pigios – metinė aptarnavimo programa vidutiniškai kainuoja 1,5 mln. rublių (140 tūkst. 171 Lt, 40 tūkst. 596 eurus). Investicijos į projektą sudaro apie 10 mln. JAV dolerių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma .

1 atsiliepimas į "Pirmoji Rusijoje klinika milijonieriams atidaryta Maskvoje"

  1. Dalius

    biski jie man 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.