Dėl smėlio gatvėse – piniginės baudos

Nenušlavusi po žiemos likusio smėlio, kuriuo buvo barstomos slidžios Klaipėdos gatvės, bendrovė „Specialus autotransportas” auklėjama baudomis.

Pirmoji beveik 3000 litų bauda bendrovei „Specialus autotransportas” buvo paskirta praėjusią savaitę. Ši bauda skirta, nes gatvės liko nenušluotos iki nustatyto termino – kovo 1 dienos. Po baudos skyrimo bendrovei „Specialus autotransportas” buvo liepta sutvarkyti miestą iki vakarykštės – kovo 12 dienos.

Tačiau, kaip vakar rytą pastebėjo Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Alfonsas Šimkus, gatvės nuvalytos nebuvo. Todėl šiandien rytą bendrovės „Specialus autotransportas” vadovas kviečiamas pas Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorių pasiaiškinti, kodėl nevykdomi įsipareigojimai.

A.Šimkus teigė, kad ir toliau nevykdančiai reikalavimų nušluoti gatves bendrovei „Specialus autotransportas” gresia dar daugiau baudų. Šįkart jos gali būti trigubai didesnės. Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas žadėjo, kad šįkart pokalbis dėl nenuvalytų gatvių bus griežtas.

„Jie motyvuoja tuo, kad neturi technikos gatvėms valyti, kad yra tik viena mašina, bet ji sulaužyta ir iki šiol nepataisyta”, – „Specialaus autotransporto” atstovų pasiteisinimus prisiminė V.Karmanovas.

Jeigu problema nesispręs, anot savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo, gali būti netgi nutraukta sutartis ir skelbiamas konkursas naujam paslaugos tiekėjui parinkti.

Su bendrove „Specialus autotransportas” savivaldybė yra pasirašiusi trejų metų sutartį. Pagal ją bendrovė mechanizuotai valyti gatves įsipareigojusi iki 2009 metų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.