E. Mickevičienės ir I. Kofo pagalbos šauksmas liko neišgirstas

LNK „Žvaigždžių duetus” šeštadienio vakarą paliko stilistė Eglė Mickevičienė ir dainininkas Igoris Kofas. Susumavus dviejų šeštadienių žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus, ši pora atsidūrė paskutinėje vietoje.

Pastaroji „Žvaigždžių duetų” laida buvo skirta visoms moterims ir pačiam svarbiausiam jausmui – meilei. Žvaigždžių pasirodymuose netrūko romantikos, rožių, saldžių žodžių, o Dalius Mertinas scenoje net pasipiršo Berneen.

„Rette mich” (iš vok. k. „gelbėk mane”) – vokiškai uždainavo Eglė ir Igoris, taip parodydami, kad meilė nebūtinai turi būti rožėmis klota. Duetas išsiskyrė, nes jų dainoje nebuvo nei rožinės spalvos, nei švelnumo. „Labai dramatiška daina. Jūs parodėte, kad meilė gali būti visokia. Rašau dešimtuką”, – po Eglės ir Igorio pasirodymo kalbėjo komisijos narė aktorė Rasa Samuolytė.

Tuo tarpu komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis šio dueto pasirodymuose pasigedo įvairovės. „Tai, ką jūs darote, yra gerai. Bet kaskart pasirodymai būna panašūs. Jūs tik džiuginate mus, tačiau nebestebinate. Rašau aštuonetą”, – sakė V. Juozapaitis.

Estrados dainininkė Nelė Paltinienė buvo sužavėta pasirodymo ir parašė dešimtuką, o Donatas Katkus Eglę ir Igorį pagyrė už ekspresiją ir skyrė devynetą.

Tačiau žiūrovai šiai porai nebuvo dosnūs balsų – balsavo 542 kartus ir skyrė paskutiniąją vietą. Praėjusią savaitę ši pora užėmė septintąją vietą. Susumavus dviejų savaičių balsus, Eglė ir Igoris suprato: teks atsisveikinti su projektu.

„Mes tiesiog norime būti savimi ir būname, nesitaikome prie stereotipų. Mums gera taip atrodyti ir dainuoti neįprastas dainas”, – kalbėjo Igoris ir Eglė, kurie nuolat išsiskirdavo tiek neįprasta išvaizda, tiek dainų stiliumi.

Šios savaitės lyderiais tapo fotomenininkas Vaidotas Grigas ir Asta Pilypaitė, atlikę dainą „Aš tave myliu”. Tačiau prie šios savaitės pridėjus praėjusio šeštadienio balus, lyderiai išliko Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė.

„Žvaigždžių duetai” – šeštadieniais, 19.05 val., per LNK.

Dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatai.

Nr Duetas Vieta

01 R.BUBNELIS ir A.PILVELYTĖ 1

02 V.GENYTĖ ir A.CHOŠNAU 2

10 R.RUDOKAS ir VILIJA 3

06 L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI 4

09 L.KALPOKAITĖ ir O.VYŠNIAUSKAS 5

03 E.RADZEVIČIENĖ ir S.JANUŠKA 6

04 V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ 7

07 V.ULECKIENĖ ir V.ŠIŠKAUSKAS 8

08 D.MERTINAS ir BERNEEN 9

05 E.MICKEVIČIENĖ ir I.KOFAS 10

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.