Sulaikytas įtariamasis nužudymais Panevėžyje

Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ketvirtadienio vakarą sulaikė 25 metų panevėžietį, įtariamą žiauriais išpuoliais prieš miesto gyventojus.
Manoma, kad anksčiau teistas ir nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis jaunas vyras E.S. trečiadienio vakarą nužudė du panevėžiečius, o dar vieną sužalojo. Manoma, kad žmonės buvo subadyti peiliu.

Anksčiau buvo įtarta, kad šiuos itin sunkius nusikaltimus įvykdė surikusios emocinės ar psichinės būsenos žmogus. Dėl to mieste buvo imtąsi ypatingų saugumo priemonių – buvo sustiprintas policijos patruliavimas, į pagalbą atvyko kariai, tėvai buvo raginami neišleisti vaikų vakare į lauką.

Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariato pranešime neskelbiama, ar sulaikytasis įtarus nužudymais bei sužalojimu turi psichikos sveikatos problemų.

Panašu, kad sulaikytasis yra sveikos psichikos žmogus, nes neseniai atliko bausmę už ankstesnį nusikaltimą. Tai reiškia, kad bent jau tuo metu jis galėjo atsakyti už savo veiksmus. 2007 metų balandį panevėžietis buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos.

Po 19 val. trečiadienį namo laiptinėje Beržų gatvėje buvo rastas 53 metų namo gyventojo lavonas su durtinėmis ir pjautinėmis žaizdomis krūtinėje.

Beveik tuo pat metu namo laiptinėje Ramygalos gatvėje rastas tame name gyvenusio 76 metų pensininko lavonas. Pakaušyje pareigūnai aptiko muštinę, petyje – durtinę ir pjautinę žaizdą.

Lakštingalų gatvėje buvo sužalotas 40-metis miesto gyventojas. Jam nežinomas užpuolikas padarė durtines ir pjautines žaizdas juosmens ir nugaros srityse. Nukentėjusysis gydomas ligoninėje.

Panevėžio miesto vyriausiajame policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.