Naujoji sąjunga (socialliberalai) padėkojo „Galimybių visuomenės” rėmėjams

Vakar Kauno muzikiniame teatre, įvykęs teatro žvaigždžių ir Lietuvos operos grando Virgilijaus Noreikos koncertas buvo Naujosios sąjungos (socialliberalų) padėka rėmėjams, kurie parėmė partijos programos idėjas ir jos rengimąsi 2008 metų Seimo rinkimams.

Naujosios sąjungos (socialliberalų) partijos lyderis Artūras Paulauskas, susirinkusiems svečiams pristatė pagrindines naujosios ,,Galimybių visuomenės” programos nuostatas.

,,Manau, kad įgyvendinus mūsų programą, kurioje aiškiai apibrėžta piliečių, valdžios ir valstybės ateitis, galima pasiekti, kad Lietuva taptų stipria ir klestinčia Europos šalimi”, – partijos nariams ir renginio svečiams sakė Naujosios sąjungos (socialliberalų) lyderis Artūras Paulauskas.

„Galimybių visuomenės” programoje įvardintos penkios svarbiausios žmonių galimybės, kurias Naujoji sąjunga (socialliberalai) laiko pagrindinėmis: mokytis ir įgyti norimą bei kokybišką išsilavinimą, auginti vaikus palankiomis sąlygomis ir gauti paramą šeimai įsigyti būstą, gauti prieinamas ir kokybiškas sveikatos priežiūros paslaugas, siekti, kad verslo nežlugdytų mokesčių našta ir biurokratiniai suvaržymai bei užtikrinti, kad teisėsaugos ir teisėtvarkos institucijos patikimai gintų žmonių teises ir teisėtus interesus bei veiksmingai kovotų su korupcija.

Naujosios sąjungos programos pristatymo renginyje dalyvavo apie 500 partijos rėmėjų ir bendraminčių, pritariančių socialliberalų deklaruojamoms vertybėms ir jų darbų programai.

Naujosios sąjungos (socialliberalų) informacinis centras

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.