„Žvaigždžių duetuose” nebematysime V. Vižinio ir Mios

LNK projekte „Žvaigždžių duetai” šeštadienį Mia ir Valdas Vižinis sulaukė teigiamo komisijos vertinimo, tačiau susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų rezultatus ši pora atsisveikino su šou.

Šįkart „Žvaigždžių duetų” tema buvo animaciniai filmai. Dešimt porų paruošė viena už kitą originalesnius ir žaismingesnius pasirodymus. Karalius scenoje keitė asilas su sausainiu, katinus ant dviračių – vilkas su zuikiu.

Pralaimėtojai V. Vižinis ir Mia savo pasirodymu sužavėjo komisiją. Valdas vaidino liūdnąjį krokodilą Genadijų, apdainuojantį savo gimtadienį, o Mia – bjauriąją jo palydovę Šapokliak. „Svarbiausia – įtikinti žiūrovą savo pasirodymu. Mane jūs įtikinote. Būtent tokį ir įsivaizuduoju krokodilą Geną, o Šapokliak išvis buvo nepakartojama”, – gyrė duetą Vytautas Juozapaitis, Donatas Katkus, per 60 animacinių filmų lietuviškai įgarsinusi Galina Dauguvietytė ir žymiausias Lietuvos animatorius Ilja Bereznickas. Valdas ir Mia surinko maksimalų komisijos balų skaičių – 40.

Tačiau tai poros neišgelbėjo. Praėjusią savaitę jiedu buvo atsidūrę paskutinėje vietoje, o ir šįsyk televizijos žiūrovai Valdui ir Miai skyrė paskutiniąją vietą (419 balsų).

Pirmąją vietą susumavus dviejų savaičių balsavimą užėmė Vilija Matačiūnaitė ir Ramūnas Rudokas. Šįkart jie atliko dainą iš filmo „Šrekas”. Vilija vaidino asilą, R. Rudokas – sausainį. Šį duetą palankiai įvertino ir komisija (40 balų), ir žiūrovai (2119 balsai). Praėjusią savaitę šis duetas taip pat buvo pirmas.

Nenustoja stebinę Radži ir Livijos Gradauskienės gerbėjai. Šią porą itin skirtingai vertina komisija ir žiūrovai. Pastarieji duetui skyrė net antrąją vietą (1879 balsai), o komisija kritikuoja Radži ir gerais įvertinimais nelepina. Šįkart pagal komisiją pora užėmė priešpaskutinę vietą.

Populiariausias Lietuvoje muzikinis šou „Žvaigždžių duetai” – šeštadieniais, 19.05 val., per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.