V.Repčenkaitės-Blėdienės alergija gandams

Bulvarinę laidą vedanti verslininkė į savo pasaulį neįsileidžia skleidžiančių apkalbas ir ją apgavusių žmonių

Jokių blogų savybių, puiki mama, nuostabi žmona ir nelinkusi kalbėti apie blogį. Taip apie save mano 25 metų verslininkė, televizijos laidos vedėja, interneto portalo bendraturtė, buvęs modelis Violeta Repčenkaitė-Blėdienė.

Vedėjai, bet ne kūrėjai

„Taip nutinka labai retai, nes esu punktuali”, – atsiprašo už 35 minučių vėlavimą ir japonų restorane užsisako natūralių apelsinų sulčių. Žavi, stilinga, ryškiu makiažu, dideliu juodu žiedu bei juodai dažytais nagais – ką tik po filmavimo.

Violeta pripažįsta, kad kiti žmonės joje galbūt pastebėtų blogų savybių, tačiau jų nuomonė jai nerūpi. Ar tai nedvelkia arogancija?

„Ne! Tai dvelkia noru gyventi kokybiškai”, – pareiškia ji. V.Repčenkaitė-Blėdienė tiki geros ir blogos energijos realumu, todėl nemėgsta kalbėti apie juodus dalykus. Ji mano, kad tai gali pritraukti nemalonumus.

O kaip tada su darbu bulvarinėje televizijos laidoje „Super L.T.”, kurioje su Jogaila Morkūnu ji neretai „linčiuoja” kitus žinomus žmones ir neskaniai ironizuoja?

„Mes tos laidos nekuriame, mes – tik vedėjai, – paaiškina V.Repčenkaitė-Blėdienė. – Būna, kad mūsų nuomonės sutampa, ir vis dėlto tai nėra mūsų autorinė laida.”

Pripažįsta tik šventą melą

– Visada turime pasirinkimą. Jūs savo noru dirbate bulvarinėje laidoje, tad ar turite teisę pykti, kai jūsų klausia apie asmeninius dalykus?

– Aš nemindau savo moralės. Nekalbu, kas man nepriimtina.

– Daug laidos herojų nepatenkinti dėl ironiškų, juos žeidžiančių frazių.

– Nesąmonė! Taip nėra.

– Meluojate.

– Ko nenoriu – nekalbu. Kaip galite sakyti, kad meluoju? Sprendžiate iš mano akių?

Nemeluoti – vienas jos gyvenimo devizų. Violeta aiškina: ji gali nepasakyti tiesos, nutylėti, bet meluoti – ne. Ją apgavusį žmogų ji iškart išbraukia iš savo gyvenimo.

V.Repčenkaitė-Blėdienė sakosi pripažįstanti tik šventą melą.

– Įdomu, kada jūs šventai meluojate?

– Imsiu ir pasakysiu, – šyptelėja. – Tai – smulkmenos.

Vaikui dėmesio nestinga

Violeta mėgsta pasijuokti iš savęs. Tačiau tam būtina vieta ir laikas. Nepavykus sužinoti, kaip juokiasi iš savęs, provokuoju: ar ji nemano, kad yra bloga mama, nes per begalę darbų savo mažyliui Matui skiria per mažai laiko?

„Esu gera mama, – pareiškia. – Stereotipai – kvaila. Jei žmogus matomas, nejau jis blogesnis tėtis ar mama? Niekas nežino mano darbo laiko, planų. Mano vaikas aprūpintas, apgaubtas dėmesiu. Žmonės, kurie sakosi tam neturintys laiko, nemoka planuoti savo gyvenimo.”

Mums kalbantis, namuose Violetos ir Tito Blėdžių sūnelį prižiūrėjo, anot Violetos, geroji auklytė. Paklausta, ar jų namuose nėra slaptų vaizdo kamerų, V.Repčenkaitė-Blėdienė atsakė neigiamai. „Bet tai – kiekvienos šeimos asmeninis reikalas”, – pridūrė ji. Savo vaiką Violeta vadina geriausia gyvenimo investicija.

Negali pakęsti apkalbų

Kodėl ji vėl tapo blondine? Nes taip norėjo. Būdama blondine ji gerai jaučiasi. O kai pabendravęs su ja žmogus įvertina ne tik jos išvaizdą, bet ir protą, džiaugiasi sulaužiusi dar vieną stereotipą.

Kaip ji reaguoja į gandus ir komentarus? Stojiškai. Violeta mano, kad svarbiau būti gerai ir šiltai ne visiems, o tik artimam brangių ir mylimų žmonių ratui.

Ji pripažįsta girdėjusi gandų, kad pastaruoju metu taip smarkiai sulyso, jog, ko gero, susirgo anoreksija. Pyktelėja: „Turiu aktyvų vaiką – mamos mane supras. Negaliu pakęsti, kai žmonėms puola lipdyti tokias baisias diagnozes – anoreksija, bulimija. Ačiū Dievui, esu sveika ir tikiuosi tokia būti.”

„Bet kodėl aš turiu kitiems aiškintis? – širsta Violeta. – Apkalbos – ne mano, o tų, kurie apkalba, problema. Man tai – bjauru.”

Atvirumui – ne vien žalia šviesa

Latvių, ukrainiečių, graikų kraujo turinti V.Repčenkaitė-Blėdienė nesutinka, kad gražioms moterims gyvenime lengviau gauti daugelį dalykų. „Apdovanotos gražia išore moterys lygiai taip pat nori ir siekia veiklos”, – įsitikinusi ji.

Ar jos vyrui Titui Blėdžiui labai sunku gyventi su veiklia, dailia ir nuolat viešumoje šmėžuojančia moterimi? Violeta siūlo to klausti paties Tito, tačiau abejoja, ar jis atsakys.

– Ar vyrai po vestuvių pasikeičia?

– Abiem neišvengiamai reikia taikytis vienam prie kito. Mes su vyru norime gyventi harmoningai, gražiai. Turėjome savyje kai ką keisti abu, bet ką konkrečiai – nesakysiu.

– Negi tai intymiau, nei papasakoti apie savo krūtų plastinę operaciją? Apie krūtų didinimą pasakojote noriai ir atvirai.

– Viskam savas laikas ir situacija. Neįdomu visą laiką būti vienodai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "V.Repčenkaitės-Blėdienės alergija gandams"

  1. LAIMA

    cia panasiai,kaip holivudo zvaigzdes,visi nuostabus,tai ir blediene nepakartojamo gerumo ir dorumo,pirmiausia paciam reikia buti geros nuomones apie save.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.