Nužudytasis palaidotas kieme

Vakar naktį viename pakaunės Raudondvario gyvenvietės kieme atkastas prieš savaitę nužudyto vyro kūnas.

Šiurpią paslaptį policijai atskleidė namo šeimininko nuomininkas. Sekmadienio vakarą jis atėjo į Kauno vyriausiojo policijos komisariato budėtojų dalį ir ėmė pasakoti, esą buvo priverstas dalyvauti slepiant sunkaus nusikaltimo įkalčius. Teigiama, kad buvo sunku patikėti tuo, ką jis pasakojo. Įtarimą kėlė ir liguista svečio išvaizda. Tačiau patikrinus jo pateiktą informaciją, ši pasitvirtino.

Viename Raudondvario Gėlių tako kieme, apie 20 metrų nuo namo maždaug pusantro metro gylyje paslėptas lavonas atkastas apie pusę trijų nakties. Kauno rajono policijos operatyvinė grupė kastuvais darbavosi porą valandų.

Velionis buvo tik su glaudėmis ir megztiniu. Jo kūne nebuvo sveikos vietos. Pirminiais duomenimis, vyriškis užkapotas kirviu. Įtariami padarę šį nusikaltimą, sulaikyti namo šeimininkas ir du jo trečią dešimtį pradėję sūnūs. Kaip LŽ pasakojo šios šeimos kaimynai, jaunesniojo 21 metų sūnaus jie prisibijoję. Pernelyg įtartini buvo jo draugai. Tėvas, 51 metų – teistas. Už vagystes ir plėšimus.

Sūnūs gyveno viename to paties kiemo name kartu su šiuo metu ligoninėje gulinčia motina. Tėvas – kitame. Pastarasis buvo priėmęs nuomininkų. Vienas jų ir nužudytas. Kadangi vyriškis neturėjo šeimos (jo sesuo išvykusi į užsienį), niekas jo ir nepasigedo. Antrasis nuomininkas, padėjęs slėpti lavoną, apie šią jo sąžinę slegiančią nuodėmę pranešė policijai.

Kol kas tėvas ir sūnus sulaikyti dviem paroms. Pirminiais duomenimis, jų 39 metų nuomininkas nužudytas dar vasario 11 dieną. Manoma, kad per išgertuves, kurios, anot kaimynų, Fromičevų namuose vykdavo kasdien. Kelias dienas lavonas slėptas garaže. Jis užkastas tik vasario 14-ąją. Tai liepta padaryti naujajam nuomininkui, kuris Fromičevų paprašė tik kelių dienų prieglobsčio.

Sulaikytųjų gali būti ir daugiau.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "Nužudytasis palaidotas kieme"

  1. Fedia

    Nuknackina ir niekas nepasigenda.

  2. mina

    Toliau savo nosies nenorim matyti,o ir gyvenam laisvai,nepriklausomai…
    Ka norim,ta ir darom,juk gyvenam laisvai,Lietuvoje 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.