„flyLAL – Lithuanian Airlines” paragino „airBaltic” mažinti skrydžių kainas

Bendrovė „flyLAL Group” paragino Latvijos bendrovę „airBaltic” atsižvelgti į rinkos poreikius ir pasekti „flyLAL-Lithuanian Airlines” pavyzdžiu – sumažinti skrydžių kainas.

„flyLAL Group” generalinis direktorius Linas Dovydėnas teigia manantis, kad „flyLAL-Lithuanian Airlines” ir „airbaltic” konkurencija Baltijos šalių rinkoje atnešė nemažai naudos klientams, valstybėms ir aviacijos plėtrai.

„flyLAL Group” generalinis direktorius informavo „airBaltic” vadovą, kad nuo 2008 metų balandžio mėnesio Lietuvos ir Latvijos gyventojams pasiūlyta naudotis „flyLAL-Lithuanian Airlines” paslaugomis už mažesnes kainas. Sulaukta itin didelio skristi norinčių klientų antplūdžio.

„Išanalizavę rinkoje egzistuojančius kainų pasiūlymus pastebėjome, jog „airBaltic” kainos atskirais atvejais tiems paties maršrutams yra didesnės iš Rygos nei iš Vilniaus. Be to, visais atvejais jos didesnės nei „flyLAL-Lithuanian Airlines” kainos”, – pabrėžia „flyLAL Group” direktorius.

Jo teigimu, rinka laukia „airBaltic” sprendimo pateikiant vartotojams palankesnius kainų pasiūlymus, o „flyLAL-Lithuanian Airlines” tikisi efektyvios ir vartotojų atžvilgiu sąžiningos konkurencijos.

„flyLAL-Lithuanian Airlines” priklauso bendrovei „flyLAL Group”. 2007 metais keleiviai buvo skraidinami į 16 miestų, iš viso buvo pervežta 526 tūkst. keleivių. Pernai Londono Getviko oro uoste „flyLAL-Lithuanian Airlines” iš 100 aviakompanijų buvo pripažinta punktualiausia vežėja. Šiemet į aviakompanijos verslo plėtrą planuojama investuoti beveik 0,5 milijardo litų, tikimasi pervežti iki milijono keleivių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.