Vieno didžiausių Britanijos bankų filiale … užmiršo užrakinti duris

Vieno iš didžiausių bankų pasaulyje – Didžiosios Britanijos HSBC, laikomo saugumo etalonu, filialas buvo paliktas atidarytas beveik parą. Tuo galėjo įsitikinti penkiametis berniukas, surengęs sau nemokamą ekskursiją, rašo „The Daily Mail”.

Oliveris Pedigriu (Oliver Pettigrew) laukė, kol jo tėtis iš šalia banko skyriaus esančio bankomato išsiims pinigų. Iš smalsumo berniukas pastūmė banko skyriaus duris, ir šios atsidarė. Jis įėjo vidun ir surengė sau nedidelę ekskursiją, o vėliau pakvietė savo tėvą.

„Mes be jokių kliūčių priėjome prie didelio seifo. Visur buvo kompiuterių, daug atjungiamų kietųjų diskų. Bet kas galėjo juos paimti. Nesistebiu, kad pas mus dažnai dingta bankų klientų duomenys”, – sakė berniuko tėvas Danielis (Daniel).

Vyras iškvietė policiją ir saugojo banko skyrių, kol atvyks pareigūnai. Incidentas įvyko šeštadienį dieną, taigi bankas buvo atidarytas beveik 19 valandų.

Aiškindamasi banko vadovybė pareiškė, kad sugedo banko skyriaus durų elektroninis užraktas. Banko vadovybė taip pat teigia, kad atidarius neužrakintas duris turėjo suveikti signalizacija. Tačiau policininkai teigia, kad pranešimą iš banko gavo tik paskambinus D. Pedigriu.

Nors berniukas išgelbėjo banką nuo potencialios vagystės, HSBC berniukui atsilygino, atidarydama jo vardu sąskaitą, į kurią pervedė … tik 10 svarų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Vieno didžiausių Britanijos bankų filiale … užmiršo užrakinti duris"

  1. lolita

    kazkam galejo pasisekt.bet pasirodo dar yra geru zmoniu saunu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.