Dėl nuopuolio kaltina vadybininką

Britney Spears jos vadybininkas „girdė vaistais”, kad užvaldytų jos namus, gyvenimą ir finansus, – antradienį paviešintuose teismo dokumentuose rašė popmuzikos žvaigždės motina.

Lynne Spears su priesaika savo pareiškime, kuris buvo pateiktas teismui dėl Samo Lutfi veiksmų apribojimo, savo 26 metų dukterį apibūdino kaip sutrikusią ir vaistais girdomą savo vadybininko įkaitę. „Grammy” apdovanota dainininkė nuo praėjusios savaitės guli ligoninėje, kur tikrinama jos psichinė sveikata. Vienas Los Andželo teisėjas taip pat nurodė psichiatrui nustatyti, ar ji gali suprasti dėl jos vykstančius teismo procesus.

Tas pats teisėjas uždraudė S.Lutfi bet kokiomis priemonėmis palaikyti kontaktą su B.Spears.

„Ponas Lutfi girdė Britney vaistais. Jis nukirto Britney namų telefono liniją ir išėmė jos mobiliojo telefono baterijas. Jis šaukia ant jos. Jis tvirtina viską kontroliuojantis – Britney verslo vadybininką, jos advokatus ir apsaugininkus prie vartų”, – pareiškime rašė L.Spears.

L.Spears pažymėjo, kad S.Lutfi jai ir vienai draugei sakė į Britney maistą pridėjęs piliulių, kad ją nuramintų, o vienu metu prasitarė, kad ragino dainininkę „išgerti 10 piliulių per dieną”, jeigu ji norinti pamatyti savo du mažus vaikus.

Kadaise populiarios dainininkės B.Spears gyvenimas pradėjo ristis žemyn po skyrybų su K.Federline’u 2006 metais. Pastaraisiais mėnesiais S.Lutfi beveik nuolat figūravo jos gyvenime.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.