Vudis ir Grūdas – „popsininkai”, kuriantys roką

LNK „Kelio į žvaigždes” išsuktas Arvydas Martinėnas-Vudis groja „popsą”, Algirdas Grudinskis-Grūdas – „popsą” su roko priemaišomis.

Nepatikėsite, bet širdyje šie vaikinai yra rokeriai. Abu jie turi tiek juodraštinių savo roko dainų anglų kalba, kad sudėjus jas į krūvą būtų galima kratyti galvą pusantros valandos. „Kai ėjau į visą šitą nesąmonę (realybės šou – aut.), atrodė – „užkaposiu” visiems roko, visa Lietuva bus roko kraštas, – prisimena Grūdas. – Bet man įstatė ragus. Kartais kildavo mintis: „Blemba, į ką aš įsivėliau?..” Nepaisant to, pašnekovas įsitikinęs, jog „popsu” maitinamą tautą per 3 artimiausius metus galima pamažu pripratinti prie tikro roko.

Dabar kartu su Vudžiu jis darbuojasi ties roko projektu. Įrašai skamba visiškai nelietuviškai – taip, kad klausantis nulinksta kritiškai nusiteikusio „LŽ gido” žurnalisto ausys. „Vieną „gabalą” baigėm, darysim dar 2 ir žiūrėsim, kas iš to išeis”, – pasakoja A.Martinėnas.

Abu „popsininkai” (rokeriai?..) tikisi savo darbus publikai pristatyti iki metų pabaigos. Vudis mano, kad radijo stotys gros jo ir Grūdo kuriamą roką. Priešingu atveju įrašai pasirodys internete. „Internetas – žiauriai didelė jėga. Manau, kad atidarysim tinklalapį”, – planuoja blondinas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

1 atsiliepimas į "Vudis ir Grūdas – „popsininkai”, kuriantys roką"

  1. Lee

    ))) Jei tokie moliugeliai kurs rocka in LT , tai sudas gausis Per mazai zolytes aptaske sie du jaunikaiciai. Pradziai lai igyja ziniu, nes bukas ir bukesnis vargu ka sukurs, nebent eiliniu dainusku 7 – 14 metu publikai ))

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.