Su K.Brazauskiene siejamas viešbutis neįstengia sumokėti skolų

Anksčiau „Draugyste” vadintas viešbutis „Crowne Plaza Vilnius”, kurio dalis akcijų priklauso buvusio premjero Algirdo Brazausko sutuoktinei Kristinai, niekaip neįstengia atsiskaityti su Valstybine mokesčių inspekcija ir „Sodra”.
Dėl to licencijų verstis alkoholinių gėrimų, tabako gaminių prekyba gali netekti viešbučio „Crowne Plaza Vilnius” 16-ame aukšte įsikūręs restoranas „Horizontas”, pirmojo aukšto restoranas „Sezonai”, taip pat baras hole, rašo dienraštis „Lietuvos rytas”.

Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus Gintauto Palucko pasirašytame rašte, kuris viešbučiui išsiųstas prieš kelias dienas, nurodoma, kad informacija apie skolas iš Mokesčių inspekcijos ir „Sodros” ją pasiekė dar praėjusių metų pabaigoje.

„Crowne Plaza Vilnius” valdančią bendrovę „Draugystės” viešbutį G.Paluckas įspėjo skolas biudžetui sugrąžinti per du mėnesius. Kitaip bus sustabdytas minėtų licencijų galiojimas.

Įmonės „Draugystės” viešbutis vadovas Ernestas Butrimas, kuris yra K.Brazauskienės sūnus iš pirmosios santuokos, pirmadienį tvirtino rašto iš savivaldybės dar negavęs. Be to, jis neigė, kad jo bendrovė kam nors skolinga, ir aiškino, jog yra atvirkščiai – tai „Draugystės” viešbučiui klientai skolingi per milijoną litų.

Pernai kovą K.Brazauskienės vadovaujama bendrovė „Draugystės” viešbutis pakeitė pavadinimą į „Embex”. Tą patį mėnesį Vilniuje įsteigta įmonė „Draugystės” viešbutis, kurios vadovu paskirtas E.Butrimas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , .

2 atsiliepimai į "Su K.Brazauskiene siejamas viešbutis neįstengia sumokėti skolų"

  1. Garuolis

    Keista,kad Kirkilas į ” mūsų viešbutį” nepamėtėja reprezentacinių lėšų,kurias švaisto savo reikmėms.

  2. oioi

    neliko Brazausko seime ir viešbutis bankrutuoja.Kristinutei niekas nebepametėja nuolaidų.Bufetavos išsilavinimas nieko nepadeda versle,dar reikia ir galvą turėti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.