J. Lužkovo žmona pirks banką

Maskvos mero Jurijaus Lužkovo žmona ir viena turtingiausių moterų Rusijoje Jelena Baturina įsigis papildomai išleistų banko „Ruskij zemelnyj bank” akcijų. Įsigijus šias akcijas jai priklausys daugiau nei 90 proc. šio banko akcijų, praneša „RBC Daily”.

Dabar J. Baturina valdo daugiau nei 20 proc. banko akcijų. Kiti stambūs „Ruskij zemelnyj bank” akcininkai yra Maskvos bankas ir Maskvos smulkiojo verslo palaikymo fondas. Tarp banko klientų yra ir kompanija „Inteko”, kurios prezidentė yra J. Baturina.

2007 m. viduryje „Ruskij zemelnyj bank” įėjo į penktąjį Rusijos bankų šimtuką. Sprendimą didinti kapitalą akcininkai priėmė 2007 m. lapkritį. Po papildomos akcijų emisijos bankas pagal kapitalo dydį perėjo į antrąjį šimtuką.

„Ruskij zemelnyj bank” įsteigtas 1994 metais ir yra Rusijos bankų asociacijos narys.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

1 atsiliepimas į "J. Lužkovo žmona pirks banką"

  1. ji

    Is kur ta kiaule taip praturtejo, be abejo savo vyrelio pagalba, Vagys -Rusijoje, vagys -Lietuvoje. Visi kas prie valdzios lovio snuki prikisa, tas ir turcius. Va tau ir komuniagos. Greitai ismoko buti kapitalistais. Nereikejo nei keliu kartu,kad taptu vienu is turtingiausiu, kaip kad iprasta normaliame kapitalistiniame pasalyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.