Horoskopas 2008-iesiems metams

Horoskopas 2008-iesiems metams

AVINAS (03 21 – 04 20)

Laukia rimti, svarbūs, produktyvūs metai. Teks pasistengti, atkakliai judėti pirmyn, realizuojant savo svajones ir planus. Įvykiai leis įgyti laisvę, nepriklausomybę ir pakilimą ant naujo socialinio laiptelio.
Dauguma Avinų užsikraus sau ant pečių per didelę naštą, nuolat jausdamiesi atsakingi už viską, net smulkiausias detales.
Jupiteris dosniai savo metais apdovanos ugnies ženklus. Avinai, ruoškitės naujoms pergalėms. Į jūsų kiemą pagaliau ateis šventė. Šie metai globos net tuos ženklo atstovus, kurie visuomet buvo šešėlyje, tai yra jūs išeisite į šviesą ir įgysite naujų globėjų.
2008 vasarą jūsų laukia pažintis su itin įtakingu žmogumi. Visi kontaktai bus perspektyvūs. Jei nesėdėsite sudėję rankų, tuomet galite ne tik įgyti naujų partnerių, bet ir padidinti savo kapitalą, netgi labiau, nei tikėjotės. Iš esmės tai sėkmingi metai verslui ir praeis be ypatingų finansinių sunkumų.
Gyvenantieji jausmų pasaulyje išgyvens pakankamai sudėtingą laikotarpį: jų santykiai su artimu žmogumi pasikeis, ir visiškai ne į gera. Bandymai įpūsti gęstantį laužą nieko neduos, todėl nesivaikykite mirštančios praeities, o pažvelkite į ateitį ir nekaustykite savęs beprasmėmis viltimis. Suprantama, tai liečia tuos, kurių santykiai išsisėmė – nestabilius santuokinius ir meilės ryšius.
Stabilūs, šeimyniniai Avinai pradės grandiozinį remontą arba įsigis naują būstą. Galimos problemos su vaikais, kurios pareikalaus didelių išlaidų.
Besiskiriančios poros audringai aiškinsis nuosavybės klausimus ir artėjant metų pabaigai sėkmingai išsiskirs…

JAUTIS (04 21 – 05 21)

Pirmąjį 2008-ųjų pusmetį Jaučiai stovės viršūnėje ir švęs vieną pergalę po kitos visose veiklos srityse. Šiais metais jūsų laukia nauja pažintis, malonūs ir nepamirštami kelionių įspūdžiai. Tačiau antroje metų pusėje šventė pasibaigs ir prasidės rūsti kasdienybė. Reikėtų daugiau susimąstyti apie finansinius klausimus ir naujų užduočių sprendimus, kurias įveiks tik tie, kurie dirbs kaip bitės ir neatsipalaiduos be reikalo.
Jupiterio metais Jautis sulauks didžiulio populiarumo ir taps įžymus. Mokslininkai gali gauti premiją, verslininkai padidinti savo pajamas, aktorių ir rašytojų laukia šlovė. Jeigu jūsų netraukia religija, tai Jupiterio metai kaip tik tinkami tam, kad nueitumėte į bažnyčią.
Asmeniniame gyvenime tęsis permainos, kurių pradžiai pagrindai padėti praeityje. Tie, kurių ryšiai susilpnėjo, gali būti, jog išbandė viską, kas jiems buvo skirta nuveikti kartu ir dabar privalo eiti savarankiškais keliais. Tokiu atveju santykiuose vykstančius pokyčius priimkite kaip blogus, tačiau būtinus ir ieškokite perspektyvesnių kontaktų. Besiskiriantys sutuoktiniai kovos ne tik dėl bendros nuosavybės, bet ir vaikų ateities. Audringesni konfliktai laukia antroje metų pusėje ir tęsis gan ilgai. Geriausiu atveju viskas baigsis kompromisu, blogiausiu – Jautis gali prarasti įtaką vaikams.
Draugiškiems sutuoktiniams taip pat teks atkreipti dėmesį į savo palikuonis. Neįmanoma numatyti, kas įvyks konkrečiu atveju, tačiau vaikų problemos gali pasirodyti esą pakankamai rimtos ir pareikalauti didelių išlaidų.

DVYNIAI (05 22 – 06 21)

Dvyniams šiais metais teks prisitaikyti prie naujų aplinkybių. Nauji susitikimai ir pažintys duos vaisių. Stenkitės neprarasti ryšio su naujais draugias ar partneriais, jų gali prireikti. Pirmoji metų pusė – neblogas metas, kuomet daugumai Dvynių pavyks padidinti savo pajamas.
Tačiau antroje metų pusėje visi finansiniai pasiekimai gali nueiti niekais dėl nemalonių įvykių, kuriais gali būti sudėtingos situacijos su verslo partneriais ar artimais žmonėmis. Galimos tikrinančiųjų instancijų intrigos.
Tačiau jei būsite pasirengę viskam, tuomet visi patikrinimai jums praeis sėkmingai. Įvertinkite visus galimus variantus ir kontroliuokite tiek savo, tiek jums patikėtą turtą.
Jupiteris – Dzeusas yra Dvynių globėjas. Šiuo metu reikėtų atkreipti dėmesį į savo šeimą. Įsiklausykite į artimo žmogaus patarimus.
2008 metai itin įdomūs bus emociniu atžvilgiu. Tie, kurių horizonte neseniai atsirado naujos pažintys, gali pratęsti santykius, ir liepą-rugpjūtį jie gali išsirutulioti į ką nors rimto.
Ruduo – išgyvenimų ir jaudinimosi dėl meilės metas, kuomet gali iškilti problemų su būstu ir gali tekti įdėti maksimalias pastangas, kad jį įsigytumėte. Būsto klausimai neramins ir šeimas turinčius Dvynius, kurie dėl įvairių priežasčių pradės ieškoti naujo buto ar namo.
Daugelyje šeimų kils problemų dėl vaikų: daugeliu atvejų jos gali pareikalauti didelių išlaidų.
Nelengvi metai bus tiems, kurie turėdami šeimas ar pastovius ryšius netikėtai nukrypo į šoną. Atminkite, jog tokiu atveju antroje metų pusėje laukia demaskavimas, konfliktai ir stresas.

VĖŽYS (06 22 – 07 23)

Vėžys šiais metais taps lengvabūdiškesnis ir permainingesnis. Jis lengviau nei paprastai susipažins su žmonėmis, taps komunikabilesnis. Darbe ir kolektyve šie metai bus ne tokie varginantys ir malonesni. Šiais metais galite surasti gerą partnerį.
Pirmoje metų pusėje galimas verslo atnaujinimas, kadrų keitimai, naujo biuro įsigijimas arba seno pertvarkymas. Dauguma Vėžių pradės savo verslą kitame mieste ar užsienyje, kas visuomet yra atsakinga ir nelengva. Tarnautojai save gali išbandyti šeimos versle arba jų darbovietėje vyks didžiulės permainos, kurios privers prisitaikyti prie naujų aplinkybių.
Finansinėje srityje labai nepastovi bus antroji metų pusė, kuomet galimi dideli praradimai, susiję su draugais, arba sunkiai susiklosčiusios aplinkybės, dėl kurių laukia neplanuotos išlaidos. Pirmoji 2008 metų pusė – lengvesnis metas, kada visi profesiniai reikalai nesustos tik rėmėjų ar partnerių palaikymo dėka ar dėl paskolų ir kreditų.
Svarbiausi 2008-ųjų įvykiai vyks šeimos ir romantinėje srityse. Daugelyje šeimų atsiras vaikų arba anūkų.
Antroji metų pusė atneš daug problemų įsimylėjėliams. Galimas santykių atšalimas, nuoskaudos, išsiskyrimas ir net santykių nutraukimas. Kai kuriems santykių atšalimas pažengs tiek, jog vargu ar bebus galima ką nors išgelbėti. Jei taip atsitiks, geriau pagalvoti apie kitus, perspektyvesnius santykius, kurie suteiktų daugiau pasitenkinimo.
Antrąjį pusmetį šeimose atsiras įvairių problemų su vaikais, priklausomai nuo jų amžiaus ir prieš tai buvusių įvykių.

LIŪTAS (07 24 – 08 23)

Liūtų laukia išskirtinai vaisingi metai.
Verslo žmonės ims vadovauti kokiems nors svarbiems projektams ir suburs senus draugus. Dėl to jiems pavyks pakilti į kitą profesinį lygį ir visiškai pakeisti savo gyvenimą. Dauguma užduočių bus įveiktos gana lengvai, o konkurentai arba pasitrauks, arba bus nugalėti. Konfliktai su jais gan tikėtini pirmoje metų pusėje, labiausiai įtempti mėnesiai bus kovas, antroji gegužės pusė ir birželis.
Tarnautojams atsiras puiki galimybė gauti kitą, daug įdomesnį ir perspektyvesnį darbą, kuris bus gerai mokamas. Dauguma Liūtų savo planus susies su draugais ir artimaisiais, gyvenančiais kituose miestuose ar šalyse, galimos kelionės, bendri planai ir reikalai. Rudenį dauguma Liūtų sulauks nemažų pajamų už didžiulį darbą, atliktą praeityje.
Daugumai Liūtų, ypač moterims, asmeninis gyvenimas 2008 metais bus svarbesnis už darbą ir karjerą. Nestabiliose sutuoktinių ar įsimylėjėlių porose santykiai gali susiklostyti nevienodai.. Nesusipratimai ir stresai ne kartą privers pagalvoti apie santykių ateitį ir galbūt apie jų nutraukimą.
Suprantama, tai liečia tik tuos, kurie seniai prarado meilę ir supratimą. Draugiškos poros taip pat gali pajusti susvetimėjimą. Tokiu atveju reikia įvertinti tai, jog panašūs momentai praeina, tiesiog reikia apsišarvuoti kantrybe ir palaukti. Jei ryšys stiprus, tuomet nėra priežasties nerimauti, visi sunkumai bus įveikiami. Gali būti, jog problemų kils iš to, kad sirgs artimas žmogus ar išgyvens sunkų laikotarpį.
Kai kuriose šeimose galima laukti vaikų ar anūkų.
Antroje metų pusėje prasidės nemalonumai su giminaičiais, kurie užsitęs gan ilgai.

MERGELĖ (08 24 – 09 23)

Sunkumų ir apribojimų metai. Gyvenimas siūlo permainas, ir, nors iš pirmo žvilgsnio jos gali atrodyti skausmingos ir nelengvos, Mergelės galiausiai bus dėkingos likimui už karčias jo pamokas. Pirmoje 2008 metų pusėje tęsis prieš metus pradėti procesai.
Visi reikalai, numatyti atlikti pirmoje 2008 metų pusėje, bus įgyvendinti tik su pagalba ir finansiniu įsikišimu. Visgi verslininkams pavyks išplėsti savo verslą, įsigyti naują biurą ir daug ką pakeisti personalo skyriuje.
Tačiau prieš priimant kokį nors sprendimą, reikia gerai pagalvoti, nes naujos vietos paieška gali užtrukti keletą mėnesių. Kad neprisidarytumėte daugiau problemų, žvaigždės pataria judėti kartu su gyvenimo srove, o ne prieš ją, ir būti dėmesingam supančiam pasauliui. Orientuokitės į partnerius ir pirmenybę teikite bendradarbiavimui, o ne savarankiškumui. Šiuo atveju galima sulaukti palaikymo ir sustiprinti, o ne susilpninti pozicijas.
Antrąjį metų pusmetį situacija pasikeis. Tie, kurie planuoja bendradarbiauti su kolegomis užsienyje ir nori pradėti verslą kituose miestuose ar šalyse, susidurs su daugybe kliūčių – tiek objektyvių, tiek subjektyvių. Atrodys, jog joms nėra pabaigos, tačiau galiausiai viskas bus įveikta ir pasieksite trokštamą tikslą.
Daugelyje šeimų įsiviešpataus harmonija ir stabilumas. Sutuoktiniai daugiau dėmesio skirs savo antrai pusei. Vienišiai antroje metų pusėje sutiks tą žmogų, su kuriuo jiems bus lengva ir patogu.

SVARSTYKLĖS (09 24 – 10 23)

Tai didelių darbų ir numatytų planų išsipildymo metas. Nebijokite derėtis, ieškoti naujų partnerių ir įsisavinti naujas veiklos sritis. Tai naujų pradžių ir atradimų metas.
Finansine prasme šie metai bus stabilūs. Jie palankūs ir profesinėje srityje. Kai kurių Svarstyklių laukia paaukštinimas tarnyboje ir žymus atlyginimo padidėjimas.
Dauguma Svarstyklių gali tikėtis kredito, rėmėjų pagalbos, tėvų ar artimo žmogaus palaikymo. Galimos ir sėkmingos operacijos su nekilnojamuoju turtu. Visi su dokumentais susiję reikalai, pradėti 2007 metais, bus sėkmingai užbaigti.
Asmeniniame gyvenime tęsiasi permainos. 2008 metai atneš dideles permainas ne tik profesiniuose reikaluose, bet ir asmeniniuose santykiuose. Dauguma Svarstyklių pradės sukti lizdą arba padarys jį erdvesnį ir patogesnį. Antroji metų pusė gan palanki įsimylėjėliams.

SKORPIONAS (10 24 – 11 22)

Šie metai Skorpionui – darbų ir atradimų metai. Jums atsivers nauji horizontai. Drąsiai eisite užsibrėžto tikslo link ir sėkmingai sieksite savo planų. Tačiau atminkite, jog siekiant tikslo ne visos priemonės yra geros.
Šie metai bus gana sėkmingi finansinėje srityje. Jūsų laukia pajamos, apie kurias nė neįtariate. Kai kurie šio ženklo atstovai įsigis nekilnojamojo turto.
Skorpionai, kurie nėra susiję su verslu, taip pat gaus nenumatytų pajamų. Pagrindiniai povandeniniai akmenys, kurie Skorpionui sutrukdys tapti Rokfeleriu, galimi balandį ir gegužę.
Artėjant vasarai jūsų didžiosios užduotys pasieks kosminį aukštį, tačiau jūs ir toliau laikysite juos realiomis ir pasiekiamomis. Tačiau jei vasarą Skorpionui pavyks truputį pristabdyti, rudenį jis gaus užsitarnautų dividendų.
Meilės fronte šie metai ne itin stabilūs. Sudėtingų vedybinių ir romantinių santykių laukia krizė. Pirmoje metų pusėje tai palies emocijas, išdidumą ir savimeilę, o antroje – praktinius dalykus. Ne išimtis ir audringi ginčai dėl bendro turto ir būsto.
Vieniši ir nusivylę šeimyniniu gyvenimu Skorpionai gali tikėtis naujo romano, kuris gali baigtis santuoka.

ŠAULYS (11 23 – 12 22)

Šauliams šiais metais pradėti nauji darbai bus sėkmingi, tačiau vaisių teks laukti tik metų pabaigoje. Daugumai Šaulių sudėtingais pasirodys reikalai, susiję su popieriais ir dokumentais, tačiau pasistengus viskas išsispręstų jūsų naudai.
Kad išvengtumėte konfliktinių situacijų, apsišarvuokite kantrybe – tai leis sėkmingai išvengti povandeninių akmenų ir bet kurioje situacijoje likti nugalėtoju. Galimos kelionės, susitikimai su senais pažįstamais, gerais draugais ir artimais žmonėmis.
Su pinigais ypatingų problemų nebus. Iš esmės tai bus stabilūs metai. Galimos didelės išlaidos, kurios susijusios su poilsiu, namų ir šeimos reikalais bei profesine veikla. Tačiau pajamos ir išlaidos bus atitinkamos, ir piniginiai reikalai nusistovės.
Meilės fronte viskas labai palanku. Vedusiose porose atsiras savitarpio supratimas, sutuoktiniai elgsis vienas su kitu jautriau. Tiems, kurie ieško savo poros, šie metai gan sėkmingi ir produktyvūs. Daugumai jie pasibaigs vestuvėmis.

OŽIARAGIS (12 23 – 01 21)

Šiais metais patikėsite, jog svajonės pildosi ir pasaka tampa realybe. Fantastiška sėkmė darbo ir piniginiuose reikaluose. Tačiau būkite pasiruošę padirbėti su savimi. Tai ir bus jūsų sėkmės paslaptis. Metų pradžioje įvertinkite visus savo pliusus ir minusus, galimybes, įgūdžius, įvaizdį. Jūsų sėkmės paslaptimi taip pat bus ir šiltesni santykiai su aplinkiniais.
Balandžio-gegužės mėnesiais laukia nedidelė krizė finansinėje sferoje, susijusi su vėluojančiu atlyginimu ar nenumatytomis išlaidomis, pinigus užsidirbsite sunkiu darbu. Birželį reikalai pastebimai pasitaisys, ir likę metai praeis taip, kaip jūs numatėte.
Antroje metų pusėje dauguma Ožiaragių gaus nemenkas pajamas iš savo įmonės. Apskritai finansiniai metai bus gan sėkmingi ir produktyvūs. Uždirbsite daugiau nei tikitės.
Meilės srityje šie metai taip pat sėkmingi. Santykiai su artimu žmogumi taps stabilesni. Galima bendra kelionė, susitikimai su senais draugais, gerais pažįstamais. Vienišių laukia susitikimas, pažintis, ryšys, kuris gali tapti ilgalaikis.

VANDENIS (01 21 – 02 19 )

2008 m. Vandeniams teks išgyventi visko – juoko ir ašarų, džiaugsmo ir liūdesio, sėkmės ir nesėkmių. Pirmuosius tris metų mėnesius sėkmė laukia visose naujose pradžiose, ypač susijusiose su finansais, kurie šiuo periodu gerokai padidės.
Tuo tarpu metų pabaigoje teks įdėti daug tiek fizinių, tiek ir moralinių jėgų, kad atliktumėte šuolį, nuo kurio priklausys socialinis jūsų statusas, pareigų paaukštinimas ir uždarbis. Daugeliui komercinių struktūrų atstovų atsiras galimybė pakilti karjeros laiptais.
Pinigų atžvilgiu metai gan sėkmingi. Pajamos bus didesnės už išlaidas. Vandeniams, kurie yra pasiėmę kreditą ar pasiskolinę pinigų, pavyks padengti visas savo skolas. Pinigų bus pakankamai, žinoma, jei nesėdėsite sudėję rankų.
Pirmoji metų pusė – puikus metas meilės santykiams užmegzti ir vystymuisi. Galimi susitikimai su mylimais žmonėmis, gyvenančiais tolimose šalyse, bendros kelionės, malonumai ir linksmybės.
Antroje metų pusėje Vandeniai ims ieškoti išeities iš keblios padėties ir situacijos be išeities. Jupiterio įtakoje Vandeniai taps drąsesni, ryžtingesni ir savarankiškesni, tai atsispindės santykiuose su sutuoktiniu ar buvusiais mylimaisiais.
Vienišiai gali tikėtis lemtingo susitikimo vasarį, birželį ar antroje rugpjūčio pusėje.

ŽUVYS (02 20 – 03 20)

Daugumos šio ženklo atstovų laukia aktyvūs metai. Pradėti reikalai sėkmingai klostysis ir duos gerą derlių. Verslininkams ir tarnautojams bus proga padidinti pajamas ir pakilti ant kito ekonominio laiptelio. Pajudės reikalai su partneriais iš kitų miestų ar šalių.
Finansiškai palankus bus pirmasis metų pusmetis, per kurį daugumos Žuvų pajamos labai padidės. Nemenkus pinigus gauti gali pavykti antroje kovo pusėje, balandį, liepą ir rugpjūtį.
Rugsėjo pradžia nebus tokia sėkminga, todėl būkite taupesni ir 2008 metais visaip kontroliuokite finansinę sferą.
Vienišos Žuvys suras savo pusę ir per metus susuks šeimyninį lizdą. Naujo namo ar buto įsigijimas palengvins gyvenimą vedusioms poroms. Tie, kurių santykiai byra, turės išgyventi sudėtingiausią gyvenimo tarpsnį, kuris tęsis ne mažiau kaip dvejus metus.
Šiuo laikotarpiu painūs, išsekę santykiai nutrūks. Galbūt nauja meilė, neseniai aplankiusi Žuvis ar jų partnerį, privers visiškai pakeisti gyvenimo būdą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

6 atsiliepimai į "Horoskopas 2008-iesiems metams"

  1. ssss

    o kur avino horoskopas?????

  2. na,

    tikrai avinas esi, jei nematai savo horoskopo pacioje pradzioje. 😀

  3. kaktussi

    Oj,kaip fainiai skaityti gerus,optimistiskai nuteikiancius horoskopus!Aciu 😉

  4. juracius

    😀 aciukas

  5. as

    as apakes 🙄

  6. Neringa

    Man tai labai viskas pildosi, esu avinas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.