Žiurkė neš turtą ir išmintį

Tie, kam šie Kiaulės metai buvo sunkoki, gali lengviau atsikvėpti. Į areną išeina Žiurkė! Laimingų permainų tikisi visi, bet ypač didelė atgaiva laukia žemės ženklų atstovų.

Manote, žiurkė – agresyvi, ėdri graužikė? Nesąmonė. Iš tiesų tai mielas gyvūnėlis. O tiksliau, nuostabus rytietiškas simbolis: turto, proto, išminties ir laimės. Ne veltui Ganešas – indų mokslo ir išminties dievas – vaizduojamas vienoje rankoje laikantis žiurkę.

Nebeliko pelių – lauk nelaimės

Džiaugiatės, kad jūsų namuose nėra pelių? Plūkėtės, kovojote su jomis ir pagaliau išgujote? Ar ne be reikalo? Juk būdavo tikima: jei dvare nebeliko pelių, lauk nelaimės, gal net bankroto – bent jau nesmagumo ar nemalonaus netikėtumo. Žiurkės veisiasi ten, kur gera, saugu ir smagu. O vietoj padėkos neša sėkmę – pritraukia pinigus.

Būkite linksmi ir džiūgaukite, jei namuose nei iš šio, nei iš to atsirado pelių – laukia pinigingas metas.

Astrologei Vaivai Budraitytei norėtųsi, kad žmonės pakeistų požiūrį į žiurkes ne tik ateinančiais, Geltonosios žiurkės, metais. Žiurkė – graži simbolinė dovana. Kinai įsitikinę: nori praturtėti – įsigyk žiurkę. Kinai budistų ir konfucionistų vienuoliai pataria sunkiai besiverčiantiesiems įsitaisyti žiurkę ar dvi – finansinė situacija pagerės.

Vienoje Indijos valstijoje stovi žiurkių šventykla. Iškalbi smulkmena vakariečių nuostabai: toje valstijoje nė sykio nekilo jokių epidemijų. Mokslininkai pastebėjo, kad šventyklos žiurkės nesiporuoja su pašalinėmis ir kad tarp jų nusistovėjusi tam tikra hierarchija. Garbinamosios žiurkės gyvuoja, dauginasi ir neša sėkmę. Ten, kur šie gyviai naikinami, užkratų atsiranda ir atsiranda.

Astrologė Vaiva – didelė gyvūnų gerbėja. Daug jų yra laikiusi. Visi džiugino akį ir širdį, tačiau tokio nuostabaus gyvio, kokia pasitaikė viena žiurkė, jai dar nebuvo tekę turėti. Ir vargu ar teks. Augintinė išgyveno trejus metus. Laisvai vaikštinėjo po namus – jai, labai guviai, protingai ir sumaniai, tai buvo leidžiama. Šeimininkė per televiziją matė siužetą apie rekordiškai ilgai – trejus metus – gyvenusią žiurkę, kuriai buvo švirkščiamas jaunystės eliksyras. V.Budraitytės augintinė puikiai gyvavo ir be eliksyro.

Karjeristų ir darboholikų triumfas

Astrologė prisipažįsta: kai turėjo finansinių ir kitokių sunkumų, paleido lakstyti po namus dvylika japoniškų pelyčių. Visi ją vadino beprote, gąsdino, kad sugrauš laidus, prikrės kitokių eibių. Bet nieko. O problemos ėmė spręstis.

Geltonoji žiurkė maloninga žemės ženklams. Taip pat seksis vėžiams – jiems ateinantys metai bus palankūs statyti namus, grąžinti kreditą už būstą, gimdyti vaikus.

Apskritai metai palankūs statytis, pirkti, parduoti nekilnojamąjį turtą, tvarkyti su juo susijusius reikalus, gražinti namus ir jų prieigas. 2008-ieji – darbo ir užmokesčio, veiksmo ir atoveiksmio metai. Verslesnieji imsis naujos veiklos ir gaus nemenko pelno. Tai metai, kada palanku kloti verslo pamatus. Ir tie pamatai bus pastatyti ne ant smėlio.

2008-aisiais patariama daug dirbti – nuo ryto iki vakaro. Daugelis puikiai pasirodys, bus pripažinti, pagerbti ir įvertinti už triūsą. Tačiau tai ne lošėjo, o stropaus, tvarkingo darbštuolio, atsidavusio darbui ir pareigai sėkmė. Metai palankūs kryptingai siekiantiesiems tikslo, darboholikams, karjeristams, vadovams, bankininkams, finansininkams.

Stambioms įmonėms, korporacijoms jie bus gana kovingi – nugalės pačios agresyviausios.

Ant vaišių stalo – sūris ir tyras vanduo

Įgyvendinti sumanymus seksis kūrybiniams darbuotojams, menininkams.

Kai dėl meilės reikalų, megsis ryšiai, kurie galbūt tęsis gana ilgai (net kelias dešimtis metų) ir nebus paviešinti – tai draugiški ir gražūs meilužių santykiai. Bet santuoka čia nekvepia, abudu slaptų santykių mezgėjai neketins palikti savų šeimų.

Geltonosios žiurkės metai – labiau santykių iš apskaičiavimo laikas. Sudaroma partnerystė turės materialų pagrindą, bet tai tik bylos apie santykių stabilumą – pačias nestabiliausias santuokas ir partnerystes paskatina vadinamoji meilė. Santykiai iš apskaičiavimo visada yra stimulas ir motyvacija juos išsaugoti.

Kinų astrologai pabrėžia metų palankumą, tik perspėja dėl spalio pabaigos ir lapkričio.

Sutikti Naujuosius derėtų apsirengus geltonai, pilkai ar juodai. Ant stalo svarbiausia – tyras vanduo ir sūris. Sūris – kelių rūšių, pats brangiausias! Gėlas vanduo švaruolei žiurkei – šventas dalykas. Žiurkei pagerbti galima padėti riešutėlių, saulėgrąžų, ryžių saujelę, razinų, džiovintų vaisių. Sveikatai ir sėkmei – mandarinai ar kiti auksaspalviai vaisiai.

Nepaliečiai Naujųjų metų išvakarėse į gėlo vandens ąsotį įmes aukso (pernai metė sidabro) monetą ir vėliau tą vandenį gurkšnos.

Laikantieji žiurkes privalo palepinti savo augintines skanumynais – tik jokiu būdu neperšerti, kad nenugaištų. Apskritai žiurkei vieną dieną per savaitę labai sveika pabadauti.

„Žodžiu, laukia neblogi metai”, – žada astrologė V.Budraitytė.

——————————————————————————–

Avinas

2008-uosius avinai pradės aktyvūs ir veržlūs – tai padės puikų pagrindą po kojomis visiems metams. Tokie aktyvūs jie ir turėtų išlikti. Būkite atsargesni vasario pabaigoje ir kovo pradžioje, taip pat nuo liepos iki lapkričio, o ypač rugsėjį – tai kritinis laikas, įvykiai ketina klostytis jūsų nenaudai. Pesimizmui nepasiduokite, bet ir nesiimkite naujos veiklos, griežčiau nei įprasta kontroliuokite finansų srautus, venkite atsitiktinių tiek darbo, tiek meilės santykių. Birželį bus galima įdomiai, turiningai paatostogauti, išspręsti susikaupusias problemas – būtų gerai tą padaryti iki liepos, antraip turėsite dėti dar daugiau pastangų. Metų gale vėl šypsosis sėkmė, pasijusite nuo pečių nusimetę didelę rūpesčių naštą.

Jautis

Jaučiams ateinantys metai itin palankūs. Visas jėgas skirkite troškimams ir tikslams, subrandintiems 2007-aisiais, įgyvendinti – ypač tam palankus laikas prasidės vasarį ir truks iki pat kovo pabaigos. Nuo rugpjūčio vidurio nustebsite, kaip lengvai seksis įveikti net aršiausius oponentus, tačiau tik tuo atveju, jei nesėdėsite rankų sudėję, o aktyviai kreipsite visas gyvenimo ar verslo situacijas. Jums net atrodys, kad išmanote viską. Nepraleiskite progos sustyguoti savo veiklą ir šeimos santykius. Metų pabaigoje būsite daug nuveikę, tačiau nesišvaistykite, neišlaidaukite, kad ir kaip knietės. Įsimylėjėliai, svarstantys galimybę tuoktis, – tuokitės. Vedyboms metai palankūs, ypač pirma jų pusė.

Dvyniai

Jei 2007-aisiais dar nepakeitėte veiklos ar jos nepertvarkėte, pats laikas susimąstyti ir tai atlikti. Palankus laikas pokyčiams truks iki balandžio. Gali būti, kad jaučiatės nesusitelkęs ar aplinka priešinasi, tačiau veikti būtina, nes vėliau tokia proga vargu ar pasitaikys. Atostogaukite balandžio viduryje, ypač jei ieškote gyvenimo draugės ar draugo – patirsite daug malonių romantiškų akimirkų. Birželį aktyvinkite veiklą – tada protas dirbs visu pajėgumu, pakaks energijos tikslams siekti. Rudenį pasiruoškite kovai, nes atrodys, kad viskas slysta iš rankų. Tik nekovokite pats su savimi, susikaupkite ir neįpulsite į depresiją. Daugiau darbų palikite pavaldiniams, bendradarbiams, partneriams.

Vėžys

Tai dar 2007-ųjų įtaka – jūs ir toliau išliekate draugiškas ir dėmesingas aplinkiniams, tiesiate jiems pagalbos ranką, nevaržomai jaučiatės bet kokioje aplinkoje. Tačiau vasarį jus patį jau pradės spausti aplinkybės, jau pačiam norėsis sulaukti kitų pagalbos. Nederėtų nusiminti – esate gana stiprus, o pagalba atsiras. Svarbu nepradėti nieko nauja iki balandžio: nei veiklos, nei meilės santykių. Atostogauti geriausia gegužės viduryje – palankios sąlygos ilsėtis, maloniai leisti laiką. Rugsėjį venkite bet kokių naujų pažinčių. Visų savo darbų liūto dalį galite nuveikti rugsėjį ir spalį – turėkite tai omenyje. Žiurkės metai jums labai palankūs visose srityse, ypač – gimdyti vaikus.

Liūtas

Pagaliau baigėsi laikas, kai jūs įkliūdavote į kažkieno paspęstas pinkles. Esate laisvas nuo bet kokių slaptų užmačių. 2008-aisiais geriausiai jausitės vasarą ir rugsėjį. Tuo metu galite ramiai investuoti, pasirašyti įvairias sutartis, pradėti įgyvendinti bet kokius planus. Pirmąją birželio pusę skirkite aktyviam poilsiui: kaime, pajūryje, turistiniame žygyje. Tačiau nepersistenkite, pasisaugokite traumų, atidžiau vairuokite. Rugsėjį palanku tuoktis, planuoti šeimos pagausėjimą. Vasarį būsite apatiški. Tada daugiau dėmesio parodykite šeimai, nuvažiuokite į mišką, nueikite į teatrą. 2008 metais pasijusite tikras liūtas, tad nenustebkite, jei skirsite daugiau dėmesio vaikams, globotiniams, tėvams. Kaip įsitikinsite vėliau, tai puiki laiko ir pinigų investicija, kuri vėliau labai pasiteisins.

Mergelė

Mergelėms 2008-ieji – tikri veiklos metai. Gerai sausį subrandintas svajones turėsite galimybę paversti tikrove vasario-kovo mėnesiais. Neatidėliokite! Sėkmės laikas – nuo liepos iki lapkričio pabaigos. Jums į pagalbą suskubs daug patirties turintys žmonės. Įvertinkite juos! Tai naudinga abiem pusėms. Atostogauti tinka liepa ir rugpjūtis, visiškai netinka birželis. Antroje metų pusėje gali kilti šeimos krizė. Kelios dienos prieš gimtadienį ir po jo susitelkite ir nepraraskite pusiausvyros, mat netikėtos emocijos gali sumenkinti iškovotus pasiekimus. Pirmą gruodžio pusę nesiimkite naujų darbų.

Svarstyklės

Jums įspūdingiausias metas – birželis, vasaros pradžia. Jį galima skirti tiek veiklai, tiek atostogoms: išsiruošti į egzotišką šalį ar šiaip romantišką kelionę. Gegužę viską apsvarstykite ir nuspręskite. Sausis, ypač jo antra pusė, palankus imtis vidutinių ar stambių projektų. Vasarį ir kovą nereikėtų pradėti nieko nauja, verčiau tęsti pradėtus ar rutininius darbus. Balandį patartina nesivelti į konfliktines situacijas, nebūti labai išdidiems, daugeliu atvejų nusileisti. Rugsėjį kaip magnetas trauksite priešingą lytį. Žiemą sutiksite pakiliai, atrodys, tarsi lipate iš duobės – nedelsiant imkitės darbų. Jums vėl sekasi.

Skorpionas

2008-aisiais jus lydės laisvės pojūtis. Liepos-lapkričio mėnesiais darykite viską, ką manote esant reikalinga daryti: šiuo metu jus lydi sėkmė. Ypač seksis rugsėjo pabaigoje. Spalį ir lapkritį užimkite aktyvią veiklos poziciją. Šiuo metu remkitės šūkiu – aš stipriausias. Atostogauti rinkitės birželio arba rugpjūčio antrą pusę, tada geriausiai pajausite užplūstančią vidinę ramybę, harmoniją.

Šaulys

2007-ieji jums buvo gana sėkmingi: išmokė naujų dalykų, privertė būti mobilesnius, sparčiau prisitaikyti prie naujų gyvenimo sąlygų. Ši situacija dar tęsiasi ir tęsis iki pat 2008-ųjų balandžio. Sausis ir vasaris palankūs pakreipti likimą savo naudai, o balandį apskritai nebelieka jokių trukdžių. Birželį atidžiai viską sutvarkykite, nes galimos nelemtos klaidos, kurių padarinius pajusite rugsėjį ir spalį. Birželį meilės fronte įmanomos apgavystės, yra netyčiuko galimybė. Metai bus gana įdomūs, netikėtai gali imti sektis prekyboje, mainuose. Kovos, kurios atrodė beviltiškos, metų pabaigoje staiga taps pergalingos.

Ožiaragis

Kai kas gal jau ir žino, kad Jupiteris, didžiosios sėkmės ir laimės planeta, perėjo į Ožiaragio žvaigždyną. O tai reiškia, kad ypač seksis ožiaragiams – net patiems pasyviausiems. Tikėkitės sėkmės darbe, meilėje. Aktyviesiems, versliesiems kiti metai atneš daug pinigų. Svarbiausius sprendimus pasistenkite priimti iki vasario vidurio, nes vėlesnis laikas skirtas realiems veiksmams. Meilės srityje galimi netikėti sprendimai, vienišiai turi didesnę galimybę susirasti partnerį pagal bendrus interesus. 2008-ieji atneš didžiulį norą ir galimybes kurti, taip pat kai kuriuos darbus pateikti visuomenei, nesvarbu, tai susiję su menu, verslu ar nuobodžiausių pareigų atlikimu. Metų pabaiga vėl palanki meilei, vaikams planuoti.

Vandenis

Daugumai vandenių iki pat gegužės mėnesio nebus laiko atsisėsti ir pasėdėti. Darbas vys darbą, ir reikės viską suspėti. Betgi darbas žmogų puošia. Tačiau per darbus nereikėtų pamiršti paatostogauti. Tam geriausiai tinka birželis. Patartina rinktis kuo pasyvesnį poilsį. Šiuo laiku venkite vairuoti automobilį, o vairuodami būkite akylesni nei paprastai. Nuo rugsėjo vėl stačia galva galite pulti į veiklą. Vis dėlto kartkarčiais rimtai pagalvokite, ar tai, ką darote, tikrai reikia daryti, nes įvairios veiklos įsuka, o mokėti sustoti tiesiog būtina. Sunkiausi mėnesiai – gegužė ir rugpjūtis. Metų pabaigoje laukia sėkmė.

Žuvys

Žuvys 2008-aisiais ir toliau bus originalios, kūrybingos, smalsios dvasinėje srityje. Būtinai kurkite naujus kūrinius, naujas įmones, modeliuokite naujas asmeninio gyvenimo situacijas. Ypač tam palankus pirmasis pusmetis. Taip pat rugsėjo vidurys-spalio pabaiga. Rugpjūtį reikėtų pasirūpinti savo sveikata, padaryti tyrimus, nuvykti į sanatoriją, pagloboti senąją kartą. Liepos pirmą pusę skirkite poilsiui, atostogoms. Palanku išvykti į kitą šalį. Jei mėgstate riziką ir adrenaliną, poilsiui tiks ir antra liepos pusė. Rugsėjį ir spalį susilaikykite nuo nekilnojamojo turto įsigijimo.

——————————————————————————–

Geltonoji žiurkė pradeda naują dvylikos metų ciklą, todėl kitąmet mūsų laukia permainos, nauji planai ir apsisprendimai. Daugelis būsime tvirti ir ryžtingi – tai padės siekti tikslo. Tačiau lydės ir išskaičiavimas, noras viską numatyti ir taip išvengti įvairių atsitiktinumų, ypač su materialiais dalykais susijusiuose reikaluose.

Rytiečiai mano, kad labiausiai pažeidžiami organai ateinančiais metais bus blužnis ir skrandis. Išryškės polinkis sirgti nervų ligomis, taip pat kaupti antsvorį. Todėl verta gyventi aktyviai, palaikyti tonusą ir taip išvengti sąstingio reiškinių organizme. Siekis pirmauti gali tapti ne vien stimulu, bet ir griaunamai paveikti kai kurių žmonių sąmonę. Gali be priežasties užklupti liūdesys, nepasitenkinimas savimi, savigrauža – dėl to paaštrės kompleksai ir psichosomatiniai sutrikimai. Šiais metais per darbus ir rūpesčius svarbu nepamiršti pasilinksminti, užsiimti labdara, daugiau bendrauti su artimaisiais, padėti jiems. Labai naudingas fizinis aktyvumas, ypač komandiniai žaidimai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Žiurkė neš turtą ir išmintį"

  1. asbestijus

    ka cia komentuosi … pagyvensim – pamatysim… 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.