Bulvarinėje spaudoje 2007 metais dominavo įsisiautėjusios merginos

2007 metais bulvarinės spaudos puslapiuose dominavo įsisiautėjusios merginos, bet jas visas užgožė buvusio „Playboy” modelio Annos-Nicole Smith (Anos Nikol Smit) mirtis, virtusi pamokančia pasaka apie „platinines” blondines.
2007 metais antraštes dėl audringo gyvenimo būdo buvo užkariavusios talentingos ir mažiau talentingos Holivudo aktorės bei popmuzikos žvaigždės, patikrinusios teoriją, kad nėra tokio dalyko, kaip bloga reklama.

Vasarį netikėta 39 metų A.N.Smith mirtis nuo vaistų perdozavimo sukėlė tikrą žiniasklaidos pamišimą, nors niekas negalėjo paaiškinti, kodėl.

1994 metais išgarsėjusi dėl santuokos su aštuoniasdešimtmečiu naftos magnatu, A.N.Smith jau buvo pakeliui į supermodelio statusą, kai 10-ajame dešimtmetyje džinsų „Guess” reklamose pakeitė Claudią Schiffer (Klaudiją Šifer).

Tačiau per kitą dešimtmetį ji tiesiog pražydo kaip garsenybė, o tokį jos statusą iš dalies nulėmė ne tik jos pačios mirtis, bet ir tai, kad keliais mėnesiais anksčiau Bahamose staiga mirė jos mylimas sūnus Danielis.

A.N.Smith kovą už laimę kartojo ir buvusi popmuzikos princesė Britney Spears (Britni Spirs) bei aktorė Lindsay Lohan (Lindsi Louhan).

B.Spears ir L.Lohan yra garsiausios žvaigždės iš tų, kurios 2007-aisiais po vienos bulvarinės spaudos antraštės tuoj pat nusipelnydavo kitos, o dabar mėgina grįžti į normalias gyvenimo vėžes ir atgaivinti savo karjeras.

Ir B.Spears, ir L.Lohan šiais metais daugiau negu vieną kartą gydėsi reabilitacijos klinikose, o B.Spears po skyrybų su vyru Kevinu Federline`u (Kevinu Federlainu) ir virtinės šokiruojamų poelgių galiausiai prarado savo dviejų vaikų globos teises.

21 metų L.Lohan spaudos dėmesio susilaukė po to, kai sausio mėnesį po „Auksinių gaublių” įteikimo ceremonijos vieno viešbučio koridoriuje buvo aptikta be sąmonės. Tai buvo tik pirmoji kregždė, po kurios sekė dabar jau nuolatiniu tapęs gydymasis reabilitacijos klinikose.

Tačiau viskas pakrypo dar blogesne linkme, kai gegužės mėnesį L.Lohan buvo sučiupta vairuojanti neblaivi ir turinti narkotikų. Tokius pačius pažeidimus ji padarė ir liepą. Vis dėlto aktorei pavyko išvengti ilgos laisvės atėmimo bausmės – už grotų ji praleido vos 84 minutes.

L.Lohan iš dėmesio centro išnyko spalį užbaigusi gydymosi kursą griežtoje Jutos reabilitacijos klinikoje, tačiau jos neatsakingo elgesio padariniai jaučiami iki šiol.

„Dabar ji turi sumokėti studijai, jeigu nori gauti vaidmenį”, – apie L.Lohan „Entertainment Weekly” sakė vienos kino studijos vadovas.

Dėl L.Lohan ir kitų jaunų įžymybių vargų jis kaltino „Holivudo spaudimą aktoriais tapusius vaikus paversti produktais ir susidomėjimo įžymybėmis apsėstą 21-ojo amžiaus žiniasklaidos kultūrą, kuri L.Lohan ir kitas garsenybes pavertė egzotiškomis aukomis blyksinčiuose narveliuose”.

L.Lohan pavyko išsisukti su mažiau nei dviem valandomis kalėjimo, bet viešbučių tinklo paveldėtojai Paris Hilton ne taip pasisekė.

Realybės televizijos žvaigždė ir vakarėlių liūtė buvo priblokšta, kai gegužę vienas Los Andželo teisėjas dėl kelių eismo taisyklių pažeidimų, susijusių su alkoholiu, jai skyrė 45 dienų laisvės atėmimo bausmę.

Tačiau tikroji drama dar laukė ateityje. Vos po trijų kalėjime praleistų dienų P.Hilton buvo išleista į namus atlikti bausmės namų arešto sąlygomis, bet po to vėl buvo išvežta į teismą, kuris nurodė jai grįžti į kalėjimą.

Birželio pabaigoje ji išėjo iš kalėjimo lydima fotografų blyksčių ir taip užbaigė viso pasaulio dėmesį prikausčiusią savo „muilo operą”.

Ironiška, tačiau P.Hilton draugužė ir realybės šou kolegė Nicole Richie (Nikol Riči) 2007 metais taip pat buvo pakliuvusi už grotų. Kalėjime 82 minutes ji praleido už tai, kad neblaivi viename Los Andželo greitkelyje važiavo priešingo eismo juosta.

25 metų N.Richie, soulo dainininko Lionelio Richie (Lajonelio Ričio) dukra, taip pat buvo nuteista trejiems metams lygtinai ir turėjo sumokėti 2 048 dolerių baudą.

Tačiau įžymybių, turinčių rūpesčių dėl alkoholio vartojimo ir problemų su teisėsauga, sąrašas apima toli gražu ne vien Los Andželą. Liūdniausiai pagarsėjo britų dainininkė Amy Winehouse (Eimi Vainhaus), geriausiai žinoma dėl autobiografinio singlo „Rehab”.

Nors išleidusi albumą „Back to Black”, kuris pelnė jai šešias nominacijas „Grammy” apdovanojimams, A.Winehouse susilaukė fenomenalios sėkmės, asmeninis 24 metų atlikėjos gyvenimas dažnai riedėjo nuo bėgių.

Rugpjūčio mėnesį perdozavusi narkotikų, A.Winehouse pateko į reabilitacijos kliniką, dėl kurios turėjo atšaukti gastroles Jungtinėse Valstijose.

Spalio mėnesį Norvegijoje A.Winehouse buvo sulaikyta dėl kvaišalų laikymo. Tačiau blogiausia įvyko kitą mėnesį, kai dainininkės vyras Blake`as Fielderis-Civilas (Bleikas Filderis Sivilas) buvo grąžintas kardomajam kalinimui dėl sąmokslo sutrukdyti teisingumui.

B.Fielderis-Civilas, kuris kaltinamas tuo, kad užpultą vyrą mėgino įtikinti nebeduoti prieš jį parodymų, iki šiol tebėra kalėjime.

A.Winehouse karjera po šių incidentų smuko žemyn. Dėl pablogėjusios sveikatos buvo atšauktos jos gastrolės Britanijoje. Tai buvo padaryta po chaotiško atidarymo koncerto, kurio metu ji svirduliavo po sceną ir plūdo žiūrovus.

Gruodį bulvarinėje spaudoje pasirodė nuotraukos, kuriose A.Winehouse ankstyvą rytą buvo nufotografuota prie savo namų tik su liemenėle ir džinsais.

„Nuolatinis tam tikrų agentūrų fotografų „bombardavimas” padidino jos nerimą ir sutrikdė gyvenimą”, – sakė jos atstovas spaudai, patvirtindamas, kad dainininkė vėl atsigulė į reabilitacijos kliniką.

Gruodžio 18 dieną A.Winehouse dar kartą buvo sulaikyta ir apklausta policijoje dėl jos vyrui pateiktų kaltinimų. Vėliau ji buvo paleista už užstatą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.