McCannai išplatino dingusiai Madeleine skirtą kalėdinį įrašą

Gegužę Portugalijioje dingusios britės Madeleine McCann (Madlen Maken) tėvai šeštadienį išplatino specialų vaizdo įrašą.
„Vienintelis mūsų kalėdinis noras yra, jog tu vėl būtum su mumis”, – sako jie.

Mažylė dingo netrukus po savo ketvirtojo gimtadienio, šeimai atostogaujant Praja da Luse, pietų Portugalijoje. Iš karto po nelaimės pradėtą didelę tarptautinę paieškos kampaniją aktyviai skatino mergaitės tėvai Gerry ir Kate McCannai (Džeris ir Keit Makenai).

Tačiau policija ir juos oficialiai laikė įtariamaisiais, tačiau šie su pasipiktinimu neigė prisidėję prie dukters dingimo. Rugsėjį jiems leista grįžti į namus Rotlyje, Lesteršyro grafystėje, centrinėje Anglijoje.

Dabar, vildamiesi užtikti siūlo galą dukros dingimo byloje, K.ir G. McCannai viso pasaulio televizijoms išplatino trijų minučių trukmės įrašą, kuriame yra ir vaizdų iš ankstesnių Madeleine Kalėdų.

„Madeleine, čia mama ir tėtis. Žinok, mes tave labai mylime, Madeleine. Mes taip tavęs pasiilgome. Būk drąsi, širdele”, – į dukterį vaizdo įraše kreipiasi K.McCann.

„Viliamės ir meldžiamės, jog išsipildytų vienintelis mūsų kalėdinis noras – jog vėl būtum su mumis. Mylime tave, Madeleine”, – priduria mergaitės motina.

Kitoje vaizdo įrašo dalyje Gerry McCannas sako: „Mums ir visai šeimai tai bus sunkiausiai įsivaizduojamos Kalėdos be Madeleine”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.