Nauja internetu plintančio viruso atmaina

Pasirodo, kad visai neseniai plačiai nuskambėjęs virusas „Sveikinimai iš TV” buvo tiesiog vienas iš pokštų, pasklidusių internete. Tačiau elektroninėje erdvėje apie siunčiamus virusus, ypač prieš Kalėdas, pokštaujama ir toliau. Tarp internautų skelbiama, kad šią savaitę paplito naujas virusas – „Kalėdos pagal miesto info”. Tai visai nekaltas ir ne vienam šypseną sukeliantis mažos mergaitės pasiruošimo Kalėdoms klipukas.
Per dideli mamos batai, didžiulis žėrintis žiedas, manikiūras, pedikiūras ir racionalus penkiametės mergaitės mąstymas privertė nusišypsoti ne vieną, ir gautas virusas plito toliau. „Kalėdos pagal miesto info” matė ne tik Lietuvos gyventojai. Virusas, pasiekęs Lietuvos kaimynus latvius, plito toliau į atokesnes šalis, tokias kaip Italija, Ispanija, Portugalija, ir buvo aptiktas net Australijoje bei JAV.
Nemačiusieji klipuko „Kalėdos pagal miesto info”, jį dar gali aptikti internetinėse „Youtube.com”, „Videogaga.com” svetainėse. Sako, kad naujoji viruso atmaina visai nepavojinga ir net rekomenduojama. Linksmų švenčių!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.