Kalėdos su Šreku

Linkėdama gražiausių ir linksmiausių artėjančių švenčių, TV3 televizija animacinio filmo „Šrekas” gerbėjams dovanoja tikrą sensaciją – šiemet kurto ir Lietuvoje dar nerodyto filmo „Šrekas. Kalėdų bumas” premjerą!

Gruodžio 28 dieną, penktadienį, 20.40 val. Antonijus Banderasas, Kamerona Diaz, Edis Merfis ir Maikas Majersas grįžta tam, kad TV3 žiūrovų šventės būtų dar spalvingesnės. Beje, šiuo filmu TV3 žiūrovai galės mėgautis be reklaminių intarpų.

Specialus šventinis animacinis filmas „Šrekas. Kalėdų bumas” pasakoja apie tai, kaip įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Deja, žmogėdra nė nenutuokia, kas tos Kalėdos! Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems”. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta: parsitempia eglutę ir išpuošia namus. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus’85

Koncerte – būsimos mamytės

Gražiausiame ir didžiausiame šių metų renginyje – paramos projekto „Išsipildymo akcija” finaliniame koncerte gruodžio 21 d., 19 val., žiūrovų laukia daugybė malonių staigmenų.

Viena jų – pirmą kartą kartu scenoje dainuos mažylių besilaukiančios garsios dainininkės: TV3 laidos „Padainuokim” vedėja Violeta Tarasovienė, Rūta Ščiogolevaitė ir Laura Čepukaitė.

Žaviosios būsimos mamytės scenoje vilnijant įspūdingo dydžio lopšio skraistei dainuos populiariausias savo dainas, kurias apjungs vienas gražiausių lietuviškų kūrinių – „Mama, pakylėk ligi dangaus”.

„Išsipildymo akcijos” koncertuose dainuoju jau ne vienerius metus, tačiau šiemet jaučiuosi kaip niekad ypatingai. Dainuosiu ne tik su kolegėmis mamomis, o ir su Viliumi. Tai bus labai simboliška – laukiamės vaikelio, mano dešimtmetė dukra Elinga labai nekantraudama laukia šios koncerto ir būtinai jį stebės salėje – tad pirmą kartą prie akcijos prisidėsime su visa šeima”, – džiaugiasi V. Tarasovienė.

Dainininkės R. Ščiogolevaitės dalyvavimą didžiausios paramos akcijos koncerte drąsiai galima pavadinti iššūkiu. Rūta laukiasi jau devintą mėnesį, tad gimdyti gali bet kurią dieną.

„Dainuojančių būsimų mamų idėja labai graži. Tikiuosi, mano vaikelis palauks koncerto dienos ir nesugalvos gimti anksčiau arba per patį pasirodymą”, – šypsosi R. Ščiogolevaitė, su Egidijumi Sipavičiumi atliksianti ir titulinę akcijos dainą – „Saugok mūsų laimę”.

Žurnalistų kalbos ringas

Prieš Kalėdas lietuvių kalbos ringe panoro susigrumti du žinomi žurnalistai – didžiulį patirties bagažą turintis Henrikas Vaitiekūnas ir idėjų nestokojanti, įvairias pilietines akcijas organizuojanti Indrė Makaraitytė.

Jų dvikovą ateinančią savaitę rodys LTV2 „Žodžių kišenė”. Abu kovingai nusiteikę žiniasklaidos atstovai demonstruos kūrybines galias kurdami priežodžius, taisydami kolegų stiliaus klaidas, nepasididžiuos mesteldami vieną kitą pastabėlę ir savo kalbai. LTV laidos „Henrikas Vaitiekūnas. Būna ir geriau” vedėjas ir „Atgimimo” vyriausioji redaktorė rodys taisyklingos tarties sugebėjimus ir, aišku, stengsis panaudoti visas turimas žurnalistų mėgstamo kirčiavimo žinias.

Kuris kuriam nušluostys nosį – patirtimi ir humoro jausmu išsiskiriantis televizininkas Henrikas ar veržlumo ir kovingumo nestokojanti spaudos žurnalistė Indrė? Tai bus aišku gruodžio 20 d., 19.30 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Kalėdos su Šreku"

  1. diana

    man filmukas labai patiko, bet labai trumpas galetu but ilgesnis,tadabutu geresnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.