Absurdo teatras pagal LNK ir TV3 reitingus

LNK ir TV3 pranešė, jog būtent jų televizija lapkritį buvo žiūrimiausia. LNK lapkritį buvo žiūrimiausia pagal žiūrovų skaičių, o TV3 – pagal žiūrėjimo trukmę.

„Įprasta, kad televizijos pasirenka joms palankiausius rodiklius. Vienintelių teisingų nėra”, – teigia „TNS Gallup”, kurios tyrimais remiasi abu kanalai, projektų vadovė Renata Mackevičienė. Generalinis TV3 direktorius Ramūnas Šaučikovas tikina, kad LNK pateikė kitus duomenis, nei įprasta Lietuvos televizijų praktikoje. „TV3 visada remiasi tais pačiais duomenimis. Jais remiasi ir reklamos užsakovai”, – sako R.Šaučikovas. „Rodikliu, kuriuo pirmavome lapkritį, irgi remiasi reklamos užsakovai, – atkerta LNK vadovė Zita Sarakienė. – Nesutinku, kad rodiklis, kuriuo pirmavo TV3, yra svarbesnis!” Abu teisūs, bet kartu abu neteisūs. Absurdas, ar ne?..

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

2 atsiliepimai į "Absurdo teatras pagal LNK ir TV3 reitingus"

  1. TTT

    Tas pats absurdas darosi ir su spaudos reitingais ir radijo ir kt. Chebryte susiimkite kas nors ir pakelkite uz klyno TNS, KURIE KAIP VISUR IR VISADA VYNIOJA NESAMONES I VATA IR PATEIKIA VISA TAI LIETUVOS VISUOMENEI.

  2. TTT

    Turiu omenyje, jog cia reiktu oficialaus skundo i TNS centra (ne Lietuvoje) ir i Lietuvos atasakingas institucijas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.